Читайте нас в соціальних мережах

Збоченця, який зґвалтував 10-річну дівчинку, взято під варту

П'ятниця, 01 липня 2016 15:16
52-річному мешканця району , який вчинив розпусні дії відносно 10-річної дівчинки, обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави (116 000 грн.)

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

«Теребовлянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.2 ст.156 КК України за фактом розбещення малолітньої дитини.

   Підозрюваному у злочині стосовно10-річної дитини, скоєному в одному сіл Теребовлянського району в кінці червня цього року, повідомлено про підозру. Ухвалою слідчого судді Теребовлянського районного суду йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави (116 000 грн.). Досудове розслідування триває», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо 10-річна дівчинка проживає у неблагополучній родині. Сам підозрюваний у скоєнні злочину здавна товаришував з батьками дівчинки, разом часто випивали. Того дня односельчанин вкотре навідався у гості до родини, аби розпити спиртне. Однак вдома  застав лише десятирічну доньку. Скориставшись відсутністю дорослих у помешканні, чоловік з метою задоволення своєї статевої пристрасті, вчинив розпусні дії з дитиною.

 Шокована та налякана, дівчинка побоялася розказати про скоєне мамі, лише згодом поділилася страшним секретом зі старшою на два роки подружкою. А та одразу розповіла своїм батькам. Селяни поспішили з шокуючою новиною до сільського голови. Згодом у ситуацію втрутилися правоохоронці. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ