Читайте нас в соціальних мережах

Двоє кращих тернопільських «фрі-файтерів» зазнали поразок на турнірі у Китаї (фото)

Четвер, 30 червня 2016 01:02
Двоє представників тернопільської школи фрі-файту «Характерник» Микола Гринчук та Володимир Ізанський зазнали поразок на турнірі «WLF E.P.I.C. 5» зі змішаних видів єдиноборств у китайському місті Чженчжоу.

Наші спортсмени захищали честь українського клубу «Пересвіт Промоушн».  

Володимир Ізанський програв китайському бійцеві Ронг Фану, а Микола Гринчук поступився також господарю змагань Геле Квінгу.

«Володимир Ізанській зазнав поразки. Не встиг зорієнтуватися і пропустив прохід в ноги, - написав у своїй сторінці у Фейсбуці представник клубу «Пересвіт Промоушн» Михайло Россохатий. – Зі сторони нашого бійця була спроба зробити скручування п'яти, але невдало. Далі суперник зайнявши позицію маунт обрушив на Володимира град ударів. І хоча всі припали в блоки, рефері через пасивний захист зупинив бій. Микола Гринчук дуже прикро пограв. Повністю перемігши в першому раунді, не зміг розвинути успіх у другому. Після невдалої спроби здійснити проході в ноги, потрапив в невигідну позицію і в кінцевій рахунку суперник провів важіль ліктя.»

Для Миколи Гринчука та Володимира Ізанського це була перша спроба боїв у Китаї.

«Для того кому цікаво! Бій програв! Больовим на руку в 2 раунді, - прокоментував свою поразку у соцмережах Микола Гринчук. - На цьому не зупиняюсь і руки не опускаю! Шлях воїна несе за собою перемоги та поразки. Цього разу поразка, але вона повинна прийнятись з честю. Це бій, в якому результат може бути не завжди в твою користь. Всім дякую, хто мене підтримував і вірив в мене. Слова співчуття непотрібні я живий здоровий)))) Приймаю все з честю! Дякую Вам!»

K9fmV tJ7bc

13439171 274777192882008 7002161864273357080 n

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ