Читайте нас в соціальних мережах

В центрі міста нові поліцейські вкотре вчинили ДТП і намагалися "відмазатися" за підтримки старих "ДАІвців" (фотофакт)

Середа, 29 червня 2016 22:39
Сьогодні, о 14.35, відбулося ДТП за участю автомобіля патрульної поліції. Автопригода трапилась , на вул. Т. Шевченка, 10, поблизу поліцейського управління місті Тернополі.

Зіткнулося дві машини, автомобіль патрульних Toyota Prius та Audi.

Водій Audi проїжджав вздовж стометрівки, де в нього врізалася машина нової поліції, що виїжджала з-під арки на виконання завдання. Як розповідають свідки події, водії зійшлися на думці, що потрібно оформити європротокол, адже, це більш простий спосіб оформити факт настання страхової події.

Але пізніше втрутився сторонній чоловік, що приїхав на місце події, в службовій машині на проблискових маячках в цивільному одязі. З наших джерел стало відомо, що ця особа - працівник міліції, колишньої розформованої ДАІ, який пройшов люстрацію і вчить нову поліцію, як уникнути відповідальності. Він відводив поліцейських на приватні розмови. Після чого водій-поліцейський, що первинно визнавав свою вину, сказав, що не визнає себе винним.

Варто зазначити, що водій Audi студент-іноземець. Перекладачем в цій справі виступала дівчина хлопця, адже, поліція вкотре показала свою некомпетентність. Окрім того, що вони не змогли надати перекладача, загалом їхня поведінка була дивною. Одразу після ДТП вони забрали машину з місця події й позначили розміщення автівок фарбою. Викликали інший патруль продовж 2-ох годин. Відходили від місця ДТП. Такі дії правоохоронців дуже здивували іноземців.

Причина відмови від європротоколу така, що (дослівно) "начальство зверху заборонило". ДТП оформили на водія патрульної машини за ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що тягне за собою накладення штрафу від двадцяти до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #8 Тарас 05.07.2016, 22:19
Просто вражає некомпетентніст ь наших журналістів. Для чого писати таку непрофесійну маячню?
Скарга
0 #7 Юрий 02.07.2016, 11:11
Те, що мєнти в нас не варті- то зрозуміло, але що там робив той негр?
Скарга
0 #6 Андрій 30.06.2016, 16:00
ця стаття більше похожа на цькування поліції, звільненими ментами, ніж на об`єктивний репортаж
Скарга
0 #5 Петро С 30.06.2016, 12:44
Та то та тьотя на тому крутому Ауді то наробила, а спихнути на поліцію.
Скарга
-2 #4 Володя 30.06.2016, 09:08
А якого милого ті афроукраїнці робили на вулиці де рух заборонено. Те, що більшість тих кОпчиків купили права перед подачою документів на відбір - це факт.
Скарга
-1 #3 Родіон 30.06.2016, 00:11
Я не зрозумів. Як поліцейські "намагалися "відмазатися", якщо поліцейський "первинно визнавав свою вину, сказав, що не визнає себе винним". У вас якісь суцільні нестиковки в статті. Не пишіть маячню. Щодо прибулого "стороннього чоловіка", який приватно кончультував винуватців, то кожна людина, у тому числі і поліцейські, мають право на юридичну консультацію.
Скарга
0 #2 Іноземець 29.06.2016, 23:55
НЕшановні Дурналісти, варто перевіряти ваші джерела з числа песіонерів-мент ів. Як же гарно "джерело" перекрутило інформацію. Цікаво буде переглянути відео
Скарга
+7 #1 Степан 29.06.2016, 23:22
Це не поліція це біда нашої держави де їх тільки понабирали.
Скарга

Додати коментар