Читайте нас в соціальних мережах

Сьогодні ввечері у Тернополі - міжнародний фестиваль українського кіно

Субота, 25 червня 2016 18:29
Тернополян та гостей міста запрошують сьогодні на міжнародний кінофестиваль «Відкрита Ніч ­ Дубль 19». Він розпочнеться вже о 21:00 годині у галереї «Бункермуз».

За словами організаторів фестивалю українського кіно, він має на меті відкривати нові українські імена у галузі кінематографу та телевізійного виробництва. Унікальність фестивалю ще у тому, що покази фільмів відбуватимуться одночасно у 52 містах України та за кордоном.

До слова, цьогоріч на «Відкриту ніч» було подано 116 фільмів українського виробництва, з яких до конкурсної програми потрапило 19 фільмів, а до позаконкурсної – 12. За головний приз у розмірі 2 тисячі доларів, будуть змагатися ігрові, документальні та анімаційні фільми.

- Цьогорічним нововведенням стане SMS­голосування, за допомогою якого буде визначено приз глядацьких симпатій. Таким чином, кожен глядач України матиме змогу проголосувати за улюблений фільм, - повідомляють у Державному агентстві України з питань кіно. – Кращих з кращих відбиратиме професійне журі.

Для того, щоб потрапити на міжнародний кінофестиваль «Відкрита Ніч ­ Дубль 19» у Тернополі, потрібно пройти попередню реєстрацію глядачів. Зробити це можна за наступним посиланням: http://bit.ly/opennightfest2016

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ