Читайте нас в соціальних мережах

Ігри зі смертю на даху вагона: у Тернополі трагічно загинув юнак, ще у двох - страшні опіки

П'ятниця, 24 червня 2016 17:00
Вчора пізно ввечері троє юнаків поверталися додому з Дальнього пляжу в Тернополі і вирішили трохи розважитися - з екстримом пройтися по дахах вагонів. Ця ідея виявилася фатальною для наймолодшого з них, за життя його товаришів зараз борються медики.

Інформація про виявлення невідомої особи, яку в районі вул. Новий світ (на колії) вбило електричним струмом, до правоохоронців надійшло близько 23:20 години 23 червня. Як з’ясувалося, смертельний опік 16-річний підліток отримав на вантажній цистерні, над якою всього в 20-ти сантиметрах проходила високовольтна лінія. Ураження струмом відбулося миттєво, як і смерть одного з хлопців.

Як вдалося дізнатися журналістам сайту "Тернополяни", двох інших потерпілих негайно госпіталізували із серйозними опіками – одного в реанімацію з діагнозом: «ураження електричним струмом», іншого із опіком правої руки, правого вуха та шиї, БШД доправили в дитячу обласну лікарню. Стан хлопців нестабільний.

- Фахівці стверджують, що високовольтні лінії вражають і на відстані півтори метра, не обов’язково їх торкатися, а хлопці, залізши на цистерни, були від лінії лише кількох сантиметрів, - кажуть в ГУ НП в Тернопільській області.

Варто зауважити, що нещасному випадку «спряла» і вчорашня погода – надворі гриміло і блискало, тож зайва безпека могла б врятувати дітей від опіків, а їхнього друга – від страшної смерті через власну необережність.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ