Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі таки намалюють гігантський портрет Скрябіна

Четвер, 23 червня 2016 16:27
Команда JUST ART спільно із молодіжною організацією Файне місто зараз працює над реалізацією вуличного проекту «Життя красиве, коли кольорове!».

В рамках проекту на стіні в Тернополі хочуть намалювати портрет Скрябіна. Коли візьмуться до роботи, художники не розповідають. Просять лише тернополян оцінити макет проекту.

Дехто з городян схвалює ініціативу, інші – знайшли недоліки.

«Ви не поставили кому перед «коли» і є зайвий пробіл перед знаком оклику. Також логотипи «Агропродсервіс» та «Файне місто» непропорційні у порівнянні з Just Art», - коментують у соцмережах тернополяни.

Нагадаємо, раніше шанувальники творчості фронтмена гурту «Скрябін» - Андрія Кузьменка планували  намалювати величезний портрет співака на фасаді будинку по вул. Академіка Брюкнера, 3. Проте мешканці не дозволили зобразити співака на стіні їхнього помешкання.

 

Коментарі  

+1 #2 Патріот України 26.06.2016, 23:48
Ну я б тааож не хотів виглянувши з вікна,дивитись на яаогось бородатого дядька. Прачильно зробили що відмовились. А тобі як подобається,то обмалюй у себе в хаті стіни. І навіть стелю. Відкрила рано очі,а на тебе грушевський дивится.супер!
Скарга
-2 #1 Галина 24.06.2016, 00:07
Брехня.На будинку по вулиці Брюкнера,3 вже намагалися розмістити портрет Андрея Шептицького-виз начної особистості, митрополита Галицького, архиєпископа Львівського, єпископа Кам’янець-Поділ ьського, громадського і церковного діяча, мецената. Намалювали ескіз, який до речі і зараз там є. Недороблений, бо мешканці будинку навпроти - з вулиці Сагайдачного,13 , які не мають жодного відношення до цього будинку, не захотіли бачити такий малюнок. І на жаль, міська влада підтримала їх у цьому, не дивлячись на те, що попередньо надала дозвіл на розміщення малюнку.Мешканц і будинку аж нічого не мають проти співака, але для чого так знущатись над пам"яттю іншої видатної особи.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ