Читайте нас в соціальних мережах

«Галицька дефіляда» — день другий: кулінарне шоу, пивні війни та дискотека під відкритим небом (фоторепортаж)

Субота, 18 червня 2016 20:24
У Тернополі триває смачне свято – «Галицька дефіляда». Це вже V етно-гастрономічний фестиваль, який незмінно проходить у парку ім. Т. Шевченка.

Кулінарна частина сьогодні складається із традиційної української кухні, але не обійшлося без новинок. Для гостей свята провели майстер-класи з приготування печені з птиці. Після безкоштовно роздали майже 1000 порцій смачної страви.

«Приємно, що організатори Галицької дефіляди подумали про кожного свого відвідувача. Адже для тих у кого обмежені фінансові можливості – є безкоштовні дегустації, для тих хто хочу підзаробити на своїх вміннях – проводять різні конкурси. Також є багато локацій для сімейного відпочинку», - розповіла гостя фестивалю пані Оксана.

Додамо, що сьогодні у програмі виступи молодіжних колективів, гуртів «ФаМажор», «Reve ta Stohne», «Оленки». Танцювальні майстер-класи, кулінарні конкурси, «пивні війни», дискотека під відкритим небом та багато іншого.

У неділю, 19 червня на гостей чекає вогняне шоу на ходулях, конкурс краси «Мавка 2016», конкурс на солодке печиво, а також на найкращу вишиванку.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар