Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська облрада другою в Україні підтримала звернення про визнання добровольців учасниками АТО

Вівторок, 31 травня 2016 12:42
Громадські активісти та бійці-добровольці, які сьогодні вранці пікетувати в Тернополі «білий дім», таки домоглися свого. Обласні депутати підтримали звернення представників громадських організацій краю про визнання бійців-добровольців, що брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході країни, учасниками бойових дій.

Досі аналогічне звернення підтримали лише обласні обранці Івано-Франківщини. Обласні депутати Тернопільщини ж стали другими в Україні, хто став на сторону бійців-добровольців.

Дане питання під час сьогоднішньої сесії облради розглядали першим. Відтак, звернення підтримали одноголосно – за нього проголосували всі 52 депутати. Тепер бійці добровольчих батальйонів чекають, що не лише на словах, але й в дії їх підтримає обласна влада, тобто, із забезпеченням усіх відповідних пільг, які передбачені для тих, хто зміг легалізуватися.

Своїм рішенням облрада доручила ТОДА розробити та подати на чергове пленарне засідання сесії обласної ради проект відповідного рішення ТОР.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ