Читайте нас в соціальних мережах

У самісінькому центрі Тернополя екс-мер збудує ще один літній генделик на пішохідній зоні? (фотофакт)

Понеділок, 30 травня 2016 20:05
Поруч ресторану «Класік», що на бульварі Т. Шевченка в Тернополі, поставили обмежувачі руху – напівсфери. Здавалось би – спокій для пішоходів, адже проїзд транспорту тут унеможливили. Та чи все так просто?

У соцмережах тернополяни активно роздумують над таким «покращенням». Чимало з них вважає, що проїзд в сторону колишнього готелю «Україна» заборонили для того, щоб колишній мер Тернополя Роман Заставний зміг збудувати на пішохідній зоні ще один літній майданчик для свого закладу громадського харчування – «Клуб Файного міста».

«Вітаю тернополян :) хазяїн дав вам з лопати 20м пішохідної зони. Правда половина з неї піде під ще один літній майданчик для класного пацана Ромка :)», - пише у мережі «Фейсбук» Мар'ян Крекотень.

Нагадаємо, днями відкрилася дерев’яна літня тераса пабу «Файне місто», площею майже 100 м. кв., яку звели в найкоротші строки -за два тижні перед самим входом у заклад громадського харчування. Ще за деякий час до цього, тут активно працювали патрульні – штрафували водіїв, котрі заїжджали в цьому напрямку.

Все для людей?

xYxL9-xxglo

 zI28cRrAbGE

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар