Читайте нас в соціальних мережах

На завершення театрального сезону тернополянам покажуть «Смішні гроші» (ФОТО, ВІДЕО)

Понеділок, 30 травня 2016 18:47
Тернополяни втомилися від драми у повсякденному житті, на сцені театру вони хочуть бачити комедію. Саме тому актори Тернопільського академічного обласного драмтеатру підготували для глядачів детективну комедію «Смішні гроші».

Прем’єра вистави Рея Куні відбудеться 4, 5, 8, 9, 12, 26 червня та 3 липня. Саме на такій смішній ноті у Тернополі закриють театральний сезон.

«До мене неодноразово зверталися глядачі з проханням поставити комедію, мовляв життя настільки складне, що у ньому вистачає драм. Саме тому ми взялися за «Смішні гроші». Це  вже четверта вистава, яку в Тернополі ставлять на основі п’єси Рея Куні, - розповідає режисер-постановник В’ячеслав Жила. - Всі ми хочемо щастя, прагнемо жити краще. Але коли все це приходить зненацька – кожен поводить себе по-різному. Власне це і є основою комедії «Смішні гроші».  

У виставі задіяні два склади акторів.

«Репетиції тривають вже другий місяць. Задіяні два склади акторів, тому можна говорити, що кожного дня йтиме інша вистава. Адже кожен актор збагачує свого героя новини репліками, мімікою», - продовжив В’ячеслав Жила.

Загалом, «Смішні гроші» - пустотлива і легка  комедія з закрученим сюжетом. Випадково валіза з неймовірною сумою грошей стає об'єктом мрій всіх без винятку відвідувачів квартири - і випадкових, і невипадкових. Ця же валіза - джерело постійних неприємностей, які виникають в цьому будинку як за помахом чарівної палички. Ситуації, що виникають у виставі - одна безглуздіша за іншу. Нескінченні ховання, підміни, видавання одної людини за іншу, тощо. Скажений темпоритм, моментальна зміна настроїв. Незвичайні пропоновані обставини диктують спектаклю особливу динамічність. Яскравий, веселий і стрімкий спектакль не дасть занудьгувати нікому. Саме тому актори запрошують тернополян на прем’єру.

Додамо, початок вистав - о 19.00. Квитки можна придбати в касі драмтеатру. Ціна - від 35 грн.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ