Читайте нас в соціальних мережах

Чому прихильники Яроша завтра пікетуватимуть у Тернополі "білий дім"?

Понеділок, 30 травня 2016 18:10
Активісти Дмитра Яроша завтра просто перед початком чергової сесії обласної ради пікетуватимуть Тернопільську ОДА з вимогою визнання добровольців учасниками АТО.

Пікет запланований на 10 годину ранку. Прийти та підтримати цю ініціативу запрошують громадськість Тернопілля. За словами активістів Національного Руху «Державницька ініціатива Яроша», вони вимагатимуть, щоб добровольців з УДА, ОУН, «Айдару» та «Правого сектора», які брали участь у бойових діях в зоні АТО офіційно визнали борцями за волю та незалежність України з відповідним забезпеченням та офіційним статусом.

Учасники Тернопільської крайової організації НР «ДІЯ» вже збирають підписи серед громадських організацій у підтримку даної ініціативи. Наразі під Зверненням до влади з вимогою визнання добровольців підписалися близько 20 керівників громадських організацій.

Тим часом юристи  Національного Руху «Державницька Ініціатива Яроша» підготували та подадуть у Тернопільську обласну раду проект рішення «Про статус ветеранів війни-добровольців учасників бойових дій». 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ