Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська новобудова через 4 роки почала руйнуватися, а забудовнику – байдуже (фото)

Понеділок, 30 травня 2016 11:44
Мешканці будинку за адресою вул. Овочева 7 намагаються привернути увагу до своєї проблеми. Здана всього 4 роки тому будівля уже починає руйнуватися, а забудовник не звертає уваги.

Люди вже неодноразово зверталися до підприємства, яке будувало їх дім, а саме ТзОВ «Добробуд», в особі директора Василя Кікінеджі, проте їх скарг ніхто не чує. Окрім того, підприємство, що обслуговує їх будинок ДП «Добродій-сервіс», за «випадковим» збігом знаходиться за тією ж адресою, що і фірма-забудовник. Зрозуміла, що такі «сусіди» не переймаються проблемами мешканців будинку за адресою Овочева 7.

Варто зауважити, що осідання сходів на 5-7 см призвело до того, що тепер почало підтоплювати паркінг під будинком. Окрім цього, мешканці помітили, що стіни будинку почали цвісти і обіцяні забудовником 10 см пінопласту для утеплення стін в реальності виявилися лише 5-тисантиметровим шаром. Проте найгрубішим порушенням люди вважають той факт, що дитячий майданчик, який ганебно збудований з самої арматури, навіть не відділений від проїжджої частини. Скарги на усі ці факти мешканці будинку неодноразово подавали і забудовнику, і обслуговуючому підприємству, але ніхто їх так і не почув.

У пошуках підтримки мешканці звернулися до ГО «Ідея нації» разом підготували звернення до міської влади, обґрунтували свої вимоги та вказали на ряд порушень, які було допущено під час будівництва. На жаль, забудовника і це не зацікавило, він продовжує ігнорувати своїх же клієнтів.

- Мешканці  дуже розгнівані тим фактом, що довірилися місцевому підприємству і через чотири роки отримали такий «сюрприз», до того ж, тепер навіть не можуть достукатися до забудовника. Ми дуже сподіваємося, що наші звернення допоможуть і підприємство у повній мірі виконає взяті перед своїми клієнтами зобов’язання, - говорить голова ГО «Ідея нації» Олексій Станько.

 

Коментарі  

-1 #1 piterqqq 01.06.2016, 16:58
та то так має бути
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ