Читайте нас в соціальних мережах

Слідом за Дорном до Тернополя відмовились їхати й "НеАнгели"

Четвер, 26 травня 2016 12:44
Організатори концерту групи «НеАнгели» в Тернополі намарно витратили кошти на рекламу – дівчата свій виступ скасували. Нагадаємо, він мав відбутися в ПК «Березіль» 11 червня.

Що вплинуло на таке рішення достеменно невідомо, однак після публікації цієї інформації в соцмережах, інтернет-користувачі припускають, що причина та ж, що і в співака Івана Дорна, який, до слова, мав також цього дня запалювати на сцені тернопільського Сoncert Hall «PODOLYANY». Прихильники творчості музичного колективу пишуть, що виною таким діям артистів – агресивна поведінка зі сторони громадських активістів, мовляв, ще трохи і в Тернопіль приїжджатиме хіба Іво Бобул та Алла Кудлай.

«Друзі! Ми нагадуємо, що тур СЕРЦЕ триває і до наших з вами нових зустрічей залишилося зовсім небагато часу! Вже на початку червня ми поїдемо до Чернівців (6.06), в Ужгород (8.06) і Рівне (13.06). Концерти в Луцьку, Івано-Франківську та Тернополі переносяться на кінець вересня (Луцьк - 27.09, Івано-Франківськ - 28.09, Тернопіль - 29.09). Але все придбані квитки дійсні! Побачимося зовсім скоро і відкриємо один одному наші серця!», - пише в офіційній спільноті гурту «НеАнгели», що в мережі «Вконтакте».

До слова, вартість квитків на концерт жіночого музичного колективу, що нещодавно відсвяткував 10-ліття творчої діяльності, коливалася від 150 до 550 гривень. На сайті он-лайн покупки білетів видно, що третина квитків вже була придбана ще задовго до виступу. Як можна повернути гроші від придбаних квитків поки не вказується.

Як повідомляв вже вчора сайт «Тернополяни», в рамках масштабного українського туру «Randorn» із концертом 11 червня до Тернополя мав завітати популярний український виконавець Іван Дорн. Втім виступ відмінили, пояснивши це тим, що «організатор не може гарантувати безпеку глядачів». Очевидно, на прийняття такого рішення вплинули події 13 травня. Нагадаємо, тоді місцеві активісти впродовж трьох годин блокували головний вхід Сoncert Hall «PODOLYANY», де мала виступити Світлана Лобода. Представникам громадськості хотілося почути від співачки її позицію стосовно війни на Донбасі та окупації Криму. Та до активістів поп-виконавиця не вийшла, а розлючені фанати Лободи вступили в сутичку з представниками націонал-патріотичних сил і таки домоглися свого – концерт хоч із значним запізненням, але таки відбувся.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

-1 #2 Ганна 26.05.2016, 15:40
Яке щастя що усі ці промоскальські ідіоти, які досі заробляють виступаючи у кацапстані залишать нас у спокої! Нарешті, наші люди почнуть вчитися слухати якісну музику!
Скарга
-1 #1 валентин 26.05.2016, 13:26
.....купка ідіотів своєю поведінкою відлякали співаків.....св ою любов до України проявляйте на Донбасі,а не в Подолянах.....м оральні уроди.....стидн о і неприємно жити з бидлотою в одному місті
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ