Читайте нас в соціальних мережах

Спортсмени з особливими потребами показали «силу духу» (фоторепортаж)

Четвер, 26 травня 2016 11:23
Відбіркові обласні змагання серед інвалідів праці та потерпілих на виробництві «Сила духу» провели у Тернополі. Захід пройшов в рамках IV-ї Всеукраїнської спартакіади.

Цьогоріч у змаганнях взяли участь майже вісім десятків спортсменів-аматорів. На перший етап змагань прибули представники з усіх районів та міста Тернополя. Учасники пройшли випробування із семи видів спорту – армреслінгу, бомбаскету, гирьового спорту, дартсу, настільного тенісу, шашок та шахів.

«Проект «Сила духу» був започаткований  у 2013-му. Тобі у спартакіаді взяло участь лише 11 спортсменів, сьогодні ж їх 77, - зауважив в.о. начальника обласного управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань Федір Бортняк. - На Тернопільщині травмованих на виробництві близько 2,5 тисяч. Важливо, що ніхто з них не залишається на одинці зі своєю бідою. А спортсмени-аматори, стали прикладом для наслідування навіть для здорових людей».

Додамо, що переможці обласних змагань поїдуть на фінал змагань четвертої Всеукраїнської спартакіади постраждалих на виробництві «Сила духу», який відбудеться в Ужгороді у червні цього року.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ