Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі злодій хотів втекти від патрульних. Тепер має зламану п'яту

Середа, 25 травня 2016 18:37
Патрульні зловили «на гарячому» чоловіка, який хотів обікрасти гараж на вул. Степовій в Тернополі. Злочинець намагався втекти з місця злочину, натомість зробив собі ж гірше.

Повідомлення про те, що невідома особа намагається проникнути на подвір’я приватного будинку надійшло екіпажу патрульної поліції 22 травня, близько 3-ї години ночі. Після прибуття правоохоронців на виклик, заявник показав їм приватне господарство, де нишпорив злодій.

- Патрульні ретельно оглянули вулицю. При світлі ліхтаря помітили людський силует біля паркану. Кілька разів інспектори окликнули невідому особу, але у відповідь – мовчанка. Коли ж підійшли ближче, чоловік почав втікати і у поспіху згубив в’язку ключів. Як з’ясувалося згодом – там був і ключ від гаража господарів будинку, куди намагався потрапити невідомий, - інформує прес-служба патрульної поліції Тернополя.

Не гаючи часу, інспектори кинулися навздогін правопорушнику. Одному з них вдалося затримати втікача, який стрибнув із 5-тиметрового паркану, а патрульний вслід за ним. Як наслідок, у затриманого – зламана п’ята, у правоохоронця – пошкоджене сухожилля на нозі.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ