Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські перевізники вимагають запровадити новий тариф в маршрутках - 3,50 грн

Середа, 25 травня 2016 17:48
Перевізники Тернополя сьогодні прийшли на засідання виконавчого комітету Тернопільської міськради, щоб висловити свою принципову позицію – вони хочуть, аби вартість проїзду в громадському транспорті збільшити хоча б на 50 копійок.

За їхніми словами, тарифи вже давно потрібно було переглянути. Адже теперішня вартість проїзду в маршрутках є просто нерентабельною. Перевізники стверджують – ціни зросли у всіх сферах економіки, тож дітися від цього нікуди. Тим більше, кажуть вони, ремонтувати громадський транспорт просто немає за що.

- Об’єктивність поданої перевізниками інформації перевірить спеціальна комісія з числа депутатів, податкової інспекції та інших контролюючих органів, - розповідає начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігор Мединський. – Ми маємо проблему з перевізниками – станом на початок поточного місяця держава боргує електротранспорту більше 10 мільйонів гривень, автоперевізникам – понад 4 мільйони гривень. Питання потрібно вирішувати, адже це впливає на якість роботи громадського транспорту в Тернополі.

Тож поки тернополяни їздять за старим тарифом – 3 гривні. Питання в тому, чи надовго, адже перевізники не планують відступати, тож, цілком ймовірно, вже зовсім скоро їздитимемо «по-новому» - за 3 грн 50 коп.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+2 #1 Ромус 25.05.2016, 18:09
мягко кажучи , вони обнагліли ! То жалілися , що долар росте , то бензина , а тепер просто , бо "кусять хотеться " ? В Києві маршрутки їздять від 2,5 -4 грн і їм хватає (при київських ціна і зарплатах),а тернопільським ні ? Де обіцяні піджачки і кроватки ? Чому на маршрутах - офіційно 3 маршрутки ,реально 2(бо одна вічно поломана),а їздить одна (бо друга стоїть у "відстійнику" )-мова про маршрут №2
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ