Читайте нас в соціальних мережах

Василина Слебедюк з ТНЕУ виборола титул «СтудМіс Тернопільщини-2016» (фоторепортаж)

Вівторок, 24 травня 2016 22:58
Студентка Тернопільського національного економічного університету Василина Слебедюк сьогодні виборола титул «СтудМіс Тернопільщини-2016».

Першою Віце-Міс стала Яна Гиоргиєва з ТНТУ, а другою Віце-Міс – Вікторія Мульська з ТНПУ.

Сьогодні у тернопільському драмтеатрі відбулося справжнє свято краси, грації та таланту. 14 красунь змагалиься за титул «СтудМіс Тернополя-2016».

У фіналі регіонального конкурсу краси «СтудМіс Україна 2016» участь взяли переможниці з чотирьох університетів Тернополя – педагогічного, медичного, технічного та економічного. Дівчата тривалий час ретельно готувалися до цього конкурсу, адже кожна з них мріє про корону переможниці. Відтак, конкурсантки навчалися мистецтву дефіле, займалися з кращими хореографами, фотографами, візажистами та стилістами міста і, звісно, підтримували фізичну форму, аби вже сьогодні ввечері достойно виступити перед публікою та поважним журі.

Найкрасивіша студентка Тернополя-2016 Василина Слебедюк представлятиме наше місто згодом і на всеукраїнському конкурсі «СтудМіс Україна-2016». До слова, тернопільські красуні достойно проявили себе на минулорічних конкурсах. Так, у 2015-му Олена Смакоус здобула у конкурсі краси «СтудМіс України 2015» титул «СтудМіс Глядацьких симпатій 2015», а у 2014-му перемогу у конкурсі «СтудМісУкраїни 2014» здобула яскрава красуня з Тернополя Ольга Росоха.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ