Читайте нас в соціальних мережах

Набережну ставу у Монастириській прибрали за ініціативи депутатки від «УКРОПу» (фото)

Вівторок, 24 травня 2016 12:28
За спільної ініціативи депутата Монастириської міської ради від партії «УКРОП» Світлани Безділь та депутатів від «Блоку Петра Порошенка», 21 травня, було організоване суботнє прибирання набережної місцевого ставу.

Від 9 ранку і до 8 вечора більше десятка людей облагороджували територію.

За цілий день роботи депутати та активісти змогли викосити траву на набережній, зрізати старі дерева, встановити 15 лавок, пофарбувати їх та містки, облаштувати пісочницю і зібрати сміття, що плавало на поверхні ставу. Все це стало можливим завдяки співпраці із місцевими приватними підприємцями, які надали мотокосарки, лавки, фарбу та інший необхідний інвентар.

Світлана Безділь з окремим словом подяки звертається до бізнесменів, які так активно відгукнулися на пропозицію і допомогли в реалізації цієї ініціативи. Також зазначає, що до місцевої влади звернулися із проханням встановити урни для сміття і дуже сподіваються на реакцію.

- Ми вдячні усім, хто долучився до прибирання набережної ставу. За останні дні я звернула увагу, скільки молодих матусь із дітьми тут гуляє і як їм приємно це робити на облагородженій території. Звісно, ми дуже сподіваємося, що містяни будуть бережливо ставити ся до нашої роботи, а місцева влада підтримуватиме наведений порядок, - говорить депутат Монастириської міської ради від партії «УКРОП» Світлана Безділь.

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 piterqqq 01.06.2016, 17:23
БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА ! БАНДА !
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ