Читайте нас в соціальних мережах

Вболіваймо разом за збірну України на центральному міському стадіоні!

Вівторок, 24 травня 2016 08:24
10 червня розпочнеться найочікуваніша спортивна подія року — 15-й чемпіонат Європи з футболу. Євро-2016 триватиме рівно місяць — з 10 червня по 10 липня.

Мільйони фанів по всьому світу збиратимуться на стадіонах та в фан-зонах, щоб разом слідкувати за грою улюблених команд, переживати з іншими шанувальниками футболу захопливі моменти та активно вболівати. Відчути атмосферу футбольного дійства зможуть і тернополяни, адже у нашому місті буде обладнано велику сучасну фан-зону.

oblychcha faniv 92

Переглядати всі мачті цьогорічного Євро-2016 мешканці та гості міста зможуть на території центрального міського стадіону. Тут будуть встановлені три великих світлодіодних екрани (два площею 24м2 і один площею 55м2). Вболівальники зможуть не лише насолодитися грою улюбленої команди та кращих європейських збірних, але й відпочити всією родиною: для найменших відвідувачів будуть встановлені ігрові майданчики, а на площі перед стадіоном розміщені зони харчування та відпочинку. На території «Фан-зони Тернопіль-2016» будуть розташовані пункти медичної допомоги, а також передбачено декілька великих парковок для автомобілів.

file-page5

file-page6

На всіх відвідувачів чекає чимало цікавих розіграшів та сюрпризів від партнерів свята, передбачені виступи відомих виконавців та інші святкові заходи.

Керівником проекту та організатором «Фан-зони Тернопіль-2016» є громадський діяч та підприємець Віталій Мариновський:

— Вперше фан-зону ми організували в рамках Євро-2012. Тоді там панувала незабутня атмосфера. На матчі збірної України збирався повний стадіон уболівальників. Це було грандіозне видовище: тернополяни одягнені у футболки збірної із розмальованими у кольорах національного прапора обличчями співали гімн України, разом раділи перемогам та переживали невдачі наших гравців. Неможливо передати словами атмосферу живого стадіону, який в єдиному емоційному піднесенні, разом вболіває за збірну країни. Пережити ці емоції знову можна буде під час Євро-2016. Тому я запрошую всіх вболівальників та шанувальників цієї захоплюючої гри до «Фан-зони Тернопіль-2016», щоб підтримати збірну України та насолодися яскравою, видовищною грою кращих команд Європи.

Розділіть з нами радість футбольного свята, не зачиняйте свої емоції за дверима квартири чи будинку. Приходьте на міський стадіон разом зі своїми родинами, щоб весело відпочити та з тисячами інших тернополян поринути у яскраве свято. 

 

 

Додати коментар