Читайте нас в соціальних мережах

Жорстоке вбивство на Тернопіллі: син облив матір спиртом і кинув запальничку

Субота, 16 квітня 2016 16:16
За бездушне вбивство матері мешканець Тернопільщини проведе наступні сім років за ґратами. Таке рішення прийняв апеляційний суд Тернопільської області, який переглянув скаргу підозрюваного.

Трагедія трапилася ще 1 липня минулого року. Жорстокість 36-річного чоловіка тоді вразила не лише мешканців краю, але й правоохоронців. Того трагічного вечора жінка, яка зловживала спиртним, попросила сина налити їй чарку. Це спровокувало сварку з летальним закінченням.

- Коли син відмовився «допомогти» матері, між ними виник конфлікт. Чоловік взяв із кухонного столу пляшку зі спиртом і вилив суміш на одяг матері, яка лежала в ліжку. Після цього він кинув запальничку на підлогу, і просякнутий спиртовою сумішшю одяг потерпілої миттєво спалахнув, - розповідають в обласному апеляційному суді.

Потерпіла отримала 30% опіків тіла і від больового шоку померла за декілька годин. Її можна було допомогти, але винуватець трагедії навіть не намагався – не викликав ані «швидку», ані поліцію. Про інцидент аж через дві години повідомила медикам сестра підсудного, але час був втрачений і життя старенькій врятувати не змогли.

Суд першої інстанції визнав чоловіка винним і призначив йому 7 років тюрми за тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до смерті людини. Відповідне рішення той взявся оскаржувати в суді, наполягаючи на тому, що вирок несправедливий і трагедія сталася внаслідок необережного поводження з вогнем. Однак, представники Феміди були іншої думки і відправили вбивцю матері за ґрати.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 6699 17.04.2016, 10:41
на сайті міліції тоже є, і що тепер?))http:// www.tp.npu.gov. ua/uk/publish/a rticle/172269
під трибунал всіх! :D
Скарга
0 #1 прес-служба 16.04.2016, 16:34
Ця інформація з сайту апеляційного суду Тернопільської області, тож прохання поважати працю прес-служби і посилатись на нас. Більше того, суд - це не базар, і ми не розповідаємо, а повідомляємо. Беріть приклад з інших сайтів, де цю інофрмацію подали юридично громатно та виважено.
Скарга

Додати коментар