Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині на хабарі взяли впливового поліцейського. Йому "світить" 10 років за ґратами

Неділя, 20 березня 2016 11:56
На Тернопільщині за вимагання неправомірної вигоди було викрито заступника начальника одного з районних відділень поліції регіону. Підполковник поліції хотів хабара в розмірі 700 доларів у матері неповнолітнього юнака, якого звинувачували у грабежі.

Напередодні хлопець став учасником крадіжки і поліція розпочала за цим фактом кримінальне провадження. Юнак же був лише свідком у справі, однак працівники відділення всіляко намагалися зробити його потенційним підозрюваним. Заступник начальника відділення поліції сам звернувся до матері хлопчика і запропонував «вирішити питання».

Правоохоронець прийшов за грошима до помешкання хлопця, однак матір, знаючи, що її син не винен, та не бажаючи сприяти незаконній діяльності правоохоронців, вирішила звернутися до Управління внутрішньої безпеки в Тернопільській області.

- Одразу після отримання неправомірної вигоди поліцейського було затримано та доставлено до прокуратури для проведення необхідних слідчих дій, - розповідають в обласному управлінні Нацполіції. - За даним фактом прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368. Йому «світить» покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10-ти років з конфіскацією майна та позбавленням права обіймати певні посади строком до 3-х років.

Співробітниками УВБ регіону паралельно проводяться заходи щодо перевірки на причетність до вказаного правопорушення інших співробітників. Триває слідство.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Олег 31.03.2016, 21:32
Брехня,а герой працює далі, УВБ лоханулися.
Скарга
+4 #1 Володя 20.03.2016, 12:15
Як прізвище героя???
Скарга

Додати коментар