Читайте нас в соціальних мережах

У нову патрульну поліцію прийняли колишнього міліціонер, який у стані сп’яніння вчинив ДТП і кинув помирати 18-річну дівчину

Четвер, 17 березня 2016 09:58
Минулого тижня, 13 березня, тернополянам урочисто представили нову патрульну поліцію. Як обіцяли мешканцям міста – це будуть нові, чесні люди, які пройшли кілька етапів відбору незалежними комісіями.

Новину у Тернополі сприйняли з ажіотажем, ще кілька днів опісля обговорювали, переглядали фото в соцмережах, пише сайт «Сорока». На одній із таких світлин родина Демчуків впізнала Ярослава Карашівського, колишнього міліціонера, причетного до ДТП, у якому загинула 18-літня Наталя Демчук. Не зважаючи на шок і обурення, мати та рідний дядько загиблої захотіли розповісти свою історію.

12674134 757340361063727 384838152 n28 червня 2011 року 18-літня Наталя запропонувала своїй мамі та двом маленьким сестричкам пройтися святковим Збаражем, родина погодилася і вийшла з села Базаринці до міста. Вже дорогою назад почалася сильна злива, а дівчина домовилася зі своєю подругою Іриною знову піти до Збаража, зняти гроші з банківської картки та повернутися назад.

- Я ще, пам’ятаю, її тоді просила – не йди, Наталко, така злива сильна. Правду кажуть, що є те материнське чуття, не хотілося її з дому відпускати, - каже мати Наталі Демчук Оксана.

Як дізналися пізніше, дорогою дівчата зустріли знайомого, односельчанина Ярослава Карашівського, який був на авто разом зі своїм товаришем Миколою Мельничуком. Хлопці запропонували дівчатам разом відпочити, ті – погодилися. ДТП сталося через кілька годин і, судячи із показів Ірини про кількість випитого алкоголю, – обидва хлопці були серйозно п’яні.

Слідство встановило, що за кермом був Микола Мельничук. В результаті ДТП авто перекинулося і Наталя опинилася під ним, Ірина перебувала у шоковому стані, їй допомогли вибратися з авто, Карашівський відвів її на другий бік дороги і сказав до машини не вертатися. Мельничук з місця події зник. Таксисти, які збіглися на звук удару допомогти – не знали, що в авітвці була ще одна дівчина, а тому одразу її не шукали і не помітили. Інші учасники ДТП цього теж не сказали. Коли приїхала «швидка» - констатувала смерть Наталі.

- Хлопці десь із місця події пішли, Мельничук взагалі нікого не дочекався. Зрозумійте, нам би було спокійніше, якби ми знали, що Наталку хоча б рятували, а так, виходить, що вони нічого не зробили, - говорить мати.

12873391 757340381063725 1756483733 o

Слідство і суди тривали більше року. У результаті Миколі Мельничуку було присуджено реальний строк, а Ярослав Карашівський пройшов як свідок, тобто невинний. Дивує тільки те, як працівник правоохоронних органів допустив ситуацію, коли керує автівкою, де перебуває ще троє пасажирів, – п’яна людина.

Незрозумілими є і розбіжності у показах свідків, зокрема у своєму рапорті Карашівський вказує, що гуляв із Іриною, а вже потім до них під’їхали на авто Микола та Наталя, хоча мати дівчини наголошує, що до того дня її дочка Мельничука не знала. Це ж підтверджує і Ірина.

- Пізніше в особистих розмовах розповідали міліціонери, які виїхали тоді на місце ДТП, що коли вони стояли біля машини, до них підійшов Карашівський, попросив цигарку і запитав, що сталося – ніби він не причетний. Так би мовити, пішов «у розвідку», - розповідає дядько загиблої, Володимир Демчук.

Від трагічної ДТП минуло уже 5 років, Наталі могло би бути 23 роки, Мельничук сидить у тюрмі, а родині, яка навчилася жити із горем – знову болять старі рани. У Тернополі почала діяти нова, чесна поліція і родина Демчуків дивується, як до її лав потрапив колишній міліціонер з такою історією за плечима. Їх дитини не повернути і вони не бажають помсти, але важко вкотре в інтернеті та на телебаченні бачити в ореолі слави і цю людину.

4

12325911 957964060956128 1897971711 o

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #19 Вікторія Донських 23.06.2021, 17:25
Після 5 років шлюбу з моїм чоловіком з двома дітьми, мій чоловік почав поводитись дивно і зустрічатися з іншими жінками і перестав проявляти мені холодну любов. Кілька разів він погрожував розлучитися зі мною, якщо я наважусь допитати його про його роман з іншими жінками, і я був повністю спустошений і розгублений, доки старий друг інтернет-заклин ателя на ім'я доктор Ігбіновія не сказав, що він допомагає людям у стосунках та подружніх проблемах через сили любовних заклинань. Спочатку я сумнівався, чи було щось таке, але вирішив спробувати, коли я зв’язався з ним, він допоміг мені заклинання любові, і через 48 годин мій чоловік повернувся до мене, і це був мій перший раз, коли мій чоловік вибачився . Тепер він перестав виходити з іншими дамами, а його зі мною назавжди і назавжди. Зв’яжіться з цим чудовим заклиначем, щоб ваші стосунки чи подружні проблеми могли бути вирішені сьогодні: або WhatsApp direct: +12162022709 Доктор Ігбіновія - чудова людина.
Скарга
-1 #18 dickson 28.09.2016, 14:01
Д-р Tugala повернути мою Марію. Дуже дякую. Боже мій
Скарга
-1 #17 samuel 28.09.2016, 13:53
спасибі так багато доктор Tugala, я дуже вдячний за все, що ви зробили для мене.
Скарга
-1 #16 paulina 28.09.2016, 13:46
Здрастуйте, я Полін Бенара, я з Бразилії, після того, як у відносинах з Андерсон протягом багатьох років, він розлучився зі мною, я зробив все можливе, щоб повернути його, але все марно, я хотів його назад так через любов у мене є для нього, я благала його з усім, я обіцяю, але він відмовився. Я пояснив мою проблему з моїм другом, і вона запропонувала, що я повинен спочатку увійти в контакт з заклинателя, які могли б допомогти мені створити заклинання, щоб повернути його, але я з тих, хто ніколи не вірив у магію, у мене не було вибору, окрім як спробуйте, я пошту заклинателя, і він сказав мені, що не було ніяких проблем, що все буде добре, перш ніж за три дні, що мій колишній повернеться до мене до того три дні, він кинув заклинання і, як не дивно, на другий день він збирався 4ч. Мій колишній подзвонив мені, я був так здивований, я відповів на дзвінок, і все, що він сказав, що він був дуже шкода за все, що сталося, що він хотів, щоб повернутися до нього, він мене любить так багато. Я була така щаслива, і це було йому, що, як вони почали жити разом щасливо знову. З тих пір, я обіцяю, що будь-який, хто я знаю, є проблема відносини, я б допомогти такій людині, посилаючись на його або її до єдиного пускова реальних і потужних заклинань, які допомогли мені з моєю проблемою. Ваша електронна адреса: ~~V ви можете відправити вам, якщо вам потрібна їхня допомога в ваших відносинах або будь-якому іншому випадку.


КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ......
E-MAIL:
DIRECT / НОМЕР WhatsApp +2347032963189
САЙТ acubespiritualhome.wix.com/... / Послуги доступні - Процедури / c1182
Скарга
-1 #15 bipa 30.05.2016, 04:31
Привіт, друзі онлайн ... це .. свідчення, мене звуть Віра .., Все почалося кілька років тому, коли він почав вести себе не круто для мене ... то, що сталося з усіма, але в кінці кінців він почав спати на вулиці я почав його турбувати зробити його рости ще більше. уві сні день почала погіршуватися. Я був засмучений і взяв його. Найгірше те, що він не працює, і я їв. Я думав, що я хотів би піти додому один, але він зробив це протягом декількох місяців. Я пішов до свого офісу, щоб зустрітися з нашим сином, ми говорили посміхнувся, і це було його. Так що я знав, що я втратив любов мого життя! Я плакала протягом декількох днів, я не міг піти на роботу або зробити що-небудь MT змістовне життя. Це був рік, і до сих пір з ним, але допоміг підтримати нашу дитину. Я, нарешті, здався на його спині в той час, поки я не прийду. KWAMME Первосвященик, Гана, який зробив мої сльози печалі сльозами радості. Який тривав всього три дні, щоб отримати мого чоловіка назад. Він продовжив свою і сказав: - траур для мене, щоб визнати, що у себе вдома, і хочу зробити все, що ми втратили час ... (зітхає) була пам'ять, яка ніколи не забуде їх!. І добре! друзів онлайн, я отримав мій чоловік повернувся і безтурботним!. Я обіцяв дати свідчення, як я зараз. Printr'o ситуації або події, як і всі, хто повірив би, що мені не потрібно шукати там! Жрець KWAMME !!
чому б не спробувати свій аккаунт> . Удачі всім !!!
Скарга
-1 #14 Dr Harryson 02.04.2016, 23:02
ХОЧЕТЕ СВІЙ EX НАЗАД

"For Real Як отримати ваш колишній коханець назад і бути щасливим знову, Мене звуть Бартлі Уитли Я ніколи не вірив у любов заклинання або магії, поки я не зустрів цього заклинателя один раз, коли я пішов в Індії в червні минулого року на бізнес-саміті я зустрічаюся один мій знайомий назвав Маріана вона познайомити мене з людиною на ім'я д-р Шива на , що він може допомогти мені отримати мій коханець назад, д-р Шива є потужним, він може допомогти вам кинути заклинання, щоб повернути свою любов пішла погано себе любитель шукає якийсь один любити тебе повернути втрачені гроші і магія грошей заклинання або заклинання за хорошу роботу тепер я щасливий і живе свідчення, тому що людина, яку я хотів одружитися залишив мені 4 Weeks до нашого весілля, і моє життя було з ніг на голову, тому що наші відносини були протягом 3-го року я дійсно любила його, але його мати була проти мене, і у нього не було хорошу високооплачуван у роботу, тому, коли я зустрів цю заклинателя, я сказав йому, що сталося, і пояснив ситуацію речей йому спочатку я вагався, скептично і сумнівно, але я просто дав йому спробувати і через 6 днів, коли я повернувся, щоб повернутися в Канаду зі своїм хлопцем (тепер мій чоловік) він подзвонив мені сам і прийшов до мене вибачатися, що все було врегульовано з його мама і родина, і він отримав нове співбесіду, тому ми повинні вийти заміж я не повірив, тому що заклинателя тільки запитав моє ім'я і моє ім'я бойфрендів і все, що я хотів, щоб він зробив добре ми щасливо одружені зараз і ми чекаючи нашого маленького дитини, і мій чоловік також отримав нову роботу і наше життя стало набагато краще, в разі, якщо комусь потрібен заклинателя для деякої допомоги зв'язатися з ним сьогодні
 через його адресу електронної пошти за адресою:
Скарга
+1 #13 справедливість 19.03.2016, 16:33
Як я зрозумів це була резонансна справа Яка буде реакція правоохоронних органів це і буде екзаменом перед суспільством
Скарга
+1 #12 справедливість 19.03.2016, 16:08
Шановні читачи а тепер давайте розберемся в цій сітуації по суті заголовку вищевказаної статті про те що колишній мент а тепер шановний поліцейский буквально вбив чиюсь дитину,порушуюч и всіляки правила і закони в подальшому залишився на волі а хтось за нього відбуває покарання Хіба без хабарів таке можливе?...Дава йте будемо чесними самі перед собою і назвемо події своїми їменами адже сповідь родини загиблої вїдкрила їм.я вбивці їхньої дочки А знаете я цілком випадково в одній зі Збаразьких майстерень стала свідком на той час однієї розмови про те що пани Демчуки відсудили аж один мільйон гривень моральної компенсациї; так-так не подумайте стягнути не з Карашівського а з його товариша Мельничука і родині загиблої з їхніх слів байдуже від кого отримати ці гроші Який тут напрошується висновок?-а такий що люди знаходять користь навіть в смертях і не важливо чи це по-правді а чи ні. Ось такий у нас народ !!! І на превеликий жаль судова система теж. А майже чверть століття тому ми дуже марили про правову державу але як висловився колишній президент - маємо те що маємо.
Скарга
+1 #11 марина 19.03.2016, 11:04
а шо може Мельничук написав за нього той рапорт? нашо то таке говорити коли ти далекий від тих подій
Скарга
0 #10 Рома 19.03.2016, 00:59
На рахунок Карашівського.. . "Судити" його не буду, бо я не Бог і не суддя... йому за це ще відповідати (проте запевняю тих кому цікаво, що сканований рапорт Карашівського в даній статті, писаний не його рукою, знаю, про що говорю. Я ЙОГО НЕ ЗАХИЩАЮ!!!, це тільки факт...
На рахунок нової поліції... Хотів би поділитися трафунком. Буквально вчора, на власному автомобілі їхав від "Західного ринку" по об'їзній Тернополя в сторону БАМу. На спуску, після якого слідує лівий поворот на "малий автовокзал", з правої сторони, із закритого виїзду від Петриків,з другорядної дороги, мені, перед капотом вилетів "Пріус", з двома понтовими палісменами на борту, які і не страдали тим, щоб перед виїздом на "головну" треба як мінімум глянути вправо і вліво, бо в них є, панімаєщ, мигалки і сірена (які не були увімкнуті). Одним словом, пілісменам дико повезло, що в мене, як не як, іномарка з хорощими тормозами, інакше би "стражі закону" самі оплатили би не...йовий шраф за створення ДТП і відремонтували мені автомобіль (і це в кращому випадку), а так всього-навсього горе-вадітєль-п олісмен притиснув "до поліка", і зник в напрямку МРЕО для подальшого патрулірованія. Я після тої ситуації, зупинився, прийшов в себе та щкодував тільки про те, що не їхав ЗІЛом, бо мав би трофей у вигляді значка ТОЙОТИ на своєму крилі. До чого веду... Поліцейські - або працюйте нормально, або йдіть на... (досрочний дембель). А пану Богомолу пропоную розібратися, при яких обставинах його підлеглі отримували водійські права, бо не дай Боже ще одної біди... Слава Україні!
Скарга
+1 #9 До сліпих і глухих 17.03.2016, 23:07
Богомол патрульну поліцію не набирав) Якщо в деяких піпелів коротка память то я нагадаю що"специ" приїзджали з києва і відбирали кращих з кращих і всі ся тішили. Ну маєте спеціалістів в дії. То чого лементуєте тож ті кращі з кращих Булоб прикольно якби не було так сумно. За півроку на дорогах і вулицях буде хаос.
Скарга
+1 #8 Степан Барна 17.03.2016, 22:51
Чому мовчить БОГОМОЛ?
Скарга
+4 #7 криса 17.03.2016, 20:50
сволота яка зробила не одне дтп понесе кару на своїй детині як і ті батьки що повтрачали своїх дітей -одна в могилі а другий у вязниці а вбивця далі пішов в ряди поліції щоб далі робити свої чорні діла
Скарга
+3 #6 анджелка 17.03.2016, 20:35
за що відбуває покарання Мельничук М? І до речі про алкогольне спяніння, а загибла мала концентрацію етилового спирту в крові 2,43% промілле, то вона була твереза!!!!!!!! !!!
Скарга
+5 #5 оля 17.03.2016, 20:00
Карашівський підер, то однозначно і це не єдине дтп ,яке він спричинив.ВБИВЦ Я і корупціонер
Скарга
+1 #4 гриф 17.03.2016, 19:52
А на Украине точно как на свадьбе в Малиновке - власть поменялась фуражки козырьком в другую сторону и уже и при этой власти наверное не без корупции оказались те которые совсем недавно совершили преступления - такие как Карашевский Значит что - милиция наша ой извиняюсь уже полиция и есть те же самые преступники взяточникии беззаконники исходя из оперативних данных викинутых в интернете как тот самый Карашевский который сумел как по щучьему велению при совершённой ним аварии переложить ответственность за неё на своего так сказать бы приятеля О какой новой полиции идёт речь-это просто новые махинации старыми кадрами Вот как украинская милиция стала называться Полицией !!!
Скарга
+2 #3 Патріот 17.03.2016, 17:26
О, так ще треба одразу розібратися як він в поліцію попав. Точно не обійшлося без хабаря!
Що скаже на це Богомол та Аваков??
Скарга
+3 #2 саша 17.03.2016, 17:16 Скарга
+9 #1 Олексій 17.03.2016, 16:45
Гнати підора з поліції! А тих, хто приймав, перевіряв теж гнати потрібно, інакше знову стануть ментами
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ