Читайте нас в соціальних мережах

Нардеп від БПП звинуватив тернопільських автомайданіців щодо їх участі в проплаченій акції у Вінниці

П'ятниця, 11 березня 2016 02:04
Народний депутат України від «Блоку Петра Порошенка» Іван Мельничук звинуватив активістів «Автомайдану» щодо участі у масштабній проплаченій акції проти нового начальника поліції Вінницької області.

Поліціянта запідозрили у проросійському сепаратизмі. Тернопільські активісти також є активними у цій події.

У Вінниці під обласним управлінням Нацполіції палають автомобільні шини. Автомайданівці, з якими не захотів зустрітись начальник поліції Антон Шевцов, перед входом в управління запалили шини.

Голова ГО "Автомайдан Вінниччини" Таїса Гайда каже, що основною вимогою автомайданівців є відсторонення начальника ГУ Нацполіції у Вінницькій області Антона Шевцова на період перевірки його зв'язків із проросійськими силами. Допоки міністр МВС Арсен Аваков не виступить з відповідною заявою, автомайданівці пікетуватимуть вінницьке управління.

Нардеп Іван Мельничук 10 березня брав участь в акції Автомайданів України у Вінниці. Щоправда нардеп стояв на боці поліції, відтак намагався втихомирити мітенгувальників, які вимагали відставки А.Шевцова. Народний депутат вважає, що акцію проплатив хтось з місцевої влади, оскільки вінницькми посадовцям невигідний немісцевий керівник поліції, повідомляє «Інформаційна Вінничина».

Народний депутат від БПП Іван Мельничук вбачає причину звинувачень Антона Шевцова в сепаратизмі в тому, що новий очільник поліції Вінницької області не з Вінниччини, а відтак він непідконтрольний місцевій владі.

А закиди того, що акція вигідна комусь з місцевої влади і є проплаченою, активісти категорично заперечували:

- Нам ніхто не платив! Ми свідомі, і проти того, щоб поліцію очолював сепаратист. А платили як раз тим, хто стояв в формі, захищав Шевцова і не пропускав до нього громадськість! – заявив голова спілки України «Автомайдану», тернополянин  Дмитро Гайдуцький.

29002be8125a947e9293002ba3ce4888

  

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ