Читайте нас в соціальних мережах

Волонтер Алла «Чонгар»: Більше опікуйтеся живими, тоді буде шана на похоронах загиблих бійців

Понеділок, 07 березня 2016 16:31
Чимало дискусій викликав випадок, що стався під час зустрічі загиблого в АТО Юрія Горайського. Нагадаємо, дружина воїна прогнала голову Тернопільської ОДА Степана Барну та голова Збаразької РДА Анатолія Качку з місця події.

Ситуацію прокоментувало чимало відомих тернополян. Серед них відома волонтер Алла «Чонгар» Борисенко. Про це вона написала на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Багато різних коментарів  щодо ситуації,хтось засуджує дружину, хтось вважає це піаром… Я Наталю підтримую повністю… бо коли потрібна допомога живим - її не допросишся, а коли людина гине приходять ті хто могли щось зробити і не зробили.

Юрка був кращим із кращих,пройшов майдан, став головою району, йому ставили палки в колеса а він ішов вперед. Він робив те, за що стояли на майдані, він почав зміни із свого району.. Коли прийшла теперішня влада, ми з бійцями, інші організації, я, як радник попереднього голови, просили його не знімати. За Юрою стояло багато людей … На жаль не допомогло, його зняли… Відповідь була від голови області:я не можу нічого зробити… то із верху… Хоча міг, певно не було бажання…

Наталя і Юра це ідеал сім'ї, родини, це одне ціле, вона завжди була поруч, вона стояла за нього стіною. Сьогодні жінка залишилась вдовою з двома дітками, їй не потрібен знову як пишуть піар, вона як вовчиця відстоює свою половинку… НАТАЛЯ ІДЕАЛ ЖІНКИ- БЕРЕГИНІ… Хто як не вона знала його біль, його радість, його подих…Не смійте шановні «писаки» в пам’ять про Юру, щось коментувати, судити його дружину… Те що зробила Наталя, мали б ми всі не по одинці а разом зробити давно… Я повністю іі підтримую.

Казати, що зустрічає голова чи військкомат… Шановні більше опіки живим, тоді буде шана при загиблих..», - пише волонтерка та нагадує про полонених і зниклих бійців з Тернопільщини.

«Також для чинів Тернополя. В нас є зниклий Шванк Олег,в полоні Кодьман Олексій і Гулько Василь.... Трішки підніміть свої задниці,і подивіться на обстановку в родинах. Не хочу чути що цікавитесь і робите все можливе. НЕПРАВДА! Це так теж нагадування! Бо там ой як не солодко. Хлопці пішли за вас!»

 

Коментарі  

+4 #1 ірина 07.03.2016, 17:04
Ця жінка ще дуже мягко повела себе з цими виблюдками, друга на її місці напевно б очі вицарапала. Зрозуміти її може той, хто пережив подібне.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ