Читайте нас в соціальних мережах

Завтра у Тернополі оберуть найкрасивішу дівчину міста

Понеділок, 07 березня 2016 14:36
У Міжнародний жіночий день в Тернополі традиційно пройде конкурс краси «Міс Тернопіль-2016». Цьогоріч за корону переможниці та 50 тисяч гривень змагатимуться 16 претенденток.

Загалом дівчата до конкурсу готуються вже два місяці – це і фітнес, і постановка дефіле, і різноманітні майстер-класи та тренінги.

- Найкрасивіша дівчина, яка 8 березня отримує титул «Міс Тернопіль-2016» представлятиме наше місто на всеукраїнському конкурсі краси. Крім того, вперше за останні 7 років буде і солідний грошовий приз – 50 тисяч гривень, що не може не мотивувати дівчат викластись на повну, адже кожна з них заслуговує на перемогу, - говорить регіональний директор національного комітету «Міс Україна» в Тернопільській області Володимир Заверуха.

Та тернополяни в соцмережах висловлюють іншу думку – жартують, що «краса страшна сила», адже на фото учасниць дівчата, яким по 17 років виглядають на цілих 30. Мовляв, невдалий макіяж зіграв злий жарт з конкурсантками, які в житті набагато красивіші, ніж на фото.

Оцінити красу дівчат та підтримати своїх фавориток можна буде вже завтра, 8 березня. Конкурс краси «Міс Тернопіль-2016» проходитиме у драмтеатрі і розпочнеться вже о 17.00 годині. Дівчата 4 рази дефілюватимуть у різних нарядах та відповідатимуть на підступні запитання ведучих. Дійство, кажуть організатори, розраховане на три години.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ