Читайте нас в соціальних мережах

Деталі жахливої трагедії неподалік Тернополя: чоловік, який влаштував стрілянину - колишній АТОшник. З жінкою познайомився на Майдані (фото)

П'ятниця, 04 березня 2016 12:33
У селі Петриків, що неподалік Тернополя, від самого ранку неспокійно. Там триває огляд тіл загиблих, внаслідок вибуху гранати чоловіків та допит свідків.

Нагадаємо, вранці ревнивий львівський "Отелло" захотів повернути собі колишню співмешканку. Чоловік приїхав на Тернопільщину ще вчора, благав жінку знову бути разом. Та йому відмовила, сказала, що у неї є інший. Ображений боєць АТО по-своєму вирішив помститися - приїхав у батьківський будинок, де його кохана проживала разом із 42-річним обранцем і двічі вистелив у потерпілого. Жінка втекла до сусідів, а той взяв у заручники її дідуся і зачинився з ним у підсобному приміщенні.

На місце події після повідомлення виїхали усі служби - міліція, рятувальники, швидка. Поки правоохоронці готували операцію із визволення заручника, в приміщенні пролунав вибух - зірвалася граната, а на місці знайшли два трупи - 81-річного дідуся та нападника.

Стало відомо, що із мешканкою Петриків загиблий познайомився на Майдані, де у них і виникли почуття. Згодом вона поїхала жити до нього на Львівщину, однак через конфлікти пара розійшлася. Повернувшись з АТО чоловік хотів знову завоювати її... та не вдалося. 

- Щодо теперішнього співмешканця тернополянки, то він перебуває у важкому стані в реанімаційному відділенні місцевої лікарні. Одна куля потрапила йому в плече, інша - пробила груди. Медики борються за життя чоловіка, - говорить речник ГУ Нацполіції в Тернопільській області Сергій Крета.

Звідки у нападника була зброя зараз з'ясовують фахівці. Деталі згодом.

 Pert

Коментарі  

+2 #7 Мик 05.03.2016, 09:22
Це все окремі випадки - неминучі ексцеси війни. І не йдуть в жодне порівняння з тією системною мерзотою Януковича, яка сиділа на Печерських пагорбах, і мала владу над людьми. "Нікчемні скоти і злодії" все якось більше в ряди тітушок та інтернет-ботів тягнулись і тягнуться. Така вже специфіка жанру.
Скарга
-1 #6 Киянин 04.03.2016, 22:44
Зачекайте. Скоро вся напівкримінальн а мерзота, яку ви на наш київский "майдан" спорядили, повернеться додому. Але тепер вони не нікчемні скоти, а злодії, які спробували крові і зброї в них вистачить.
Хто тепер наважиться не прийняти экзамена у сина АТОшника, якщо в ньго э граната? )))))))
Скарга
-1 #5 петер 04.03.2016, 22:27
життю вже ничого не загрожує
Скарга
+1 #4 живий 04.03.2016, 22:24
петро
Скарга
-2 #3 Ірина 04.03.2016, 16:25
Перевірте інформацію щодо чоловіка, у якого стріляли. Кажуть, він помер.
Скарга
+1 #2 ОК 04.03.2016, 15:01
Дякуємо, виправили ;-)
Скарга
0 #1 Олена Костянтинівна 04.03.2016, 13:50
Шановні журналісти, хіба в українській мові є слово "взрив"?
Скарга

Додати коментар