Читайте нас в соціальних мережах

Як поліція «водить за ніс» тернопільських активістів (документ)

П'ятниця, 19 лютого 2016 11:16
Кілька місяців тому управління захисту економіки Тернопільської області Національної поліції України звернулося до голови ГО «Ідея нації» Олексія Станько із проханням посприяти у виявленні об’єктів грального бізнесу.

Для цього завдання також запропоновано було залучити і представників ЗМІ, що активісти і зробили, проте головні «герої» операції – так і не з’явилися.

- Ми самі неодноразово повідомляли поліції про місця, де займаються гральним бізнесом і тут до нас звернулися за допомогою, ми, звісно, погодилися, зібрали журналістів, приїхали на об’єкти і далі почалося найцікавіше…. Три години (!) ми прочекали слідчих, які би мали задокументувати факт порушення закону та наявності обладнання для гри, проте жодних законних дій так і не було вчинено, - розповідає голова ГО «Ідея нації» Олексій Станько.

Цікаво, що після виявлення цих об’єктів, поліція усі «лаври» приписала собі, вкотре «проголосивши» себе дієвою та доблесною. А пам’ять у правоохоронців, а особливо відділу слідства – дуже коротка. Начальник відділу Богдан Гульман бачить образу честі і гідності в матеріалі про те, що підвідомча йому структура є бездіяльною, але саме цей факт вкотре доводить правдивість слів. Слідчі не вважали за необхідне фіксувати гральний бізнес, але уважно читають газети громадських організацій.

ГО «Ідея нації» хоче нагадати, що біля міського відділу поліції щодня  стоїть намет, де активісти відстоюють вимогу звільнити саботажників з числа правоохоронців.

 

 

Коментарі  

+7 #4 Річард 19.02.2016, 14:06
Колись пересікався ше в теребовлі з тим начальником слідства. Коли до нього заходиш він вже на тебе дивиться ніби ти йому шось винен. Гнати того хапугу. Привикли тільки гроші заробляти!!!
Скарга
+4 #3 Правосек 19.02.2016, 13:32
Змінилась тільки назва, а тепер вже поліція кришує протиправні дії. Потрібна негайна люстрація Тернопільських ментів!
Скарга
+9 #2 Абвер 19.02.2016, 13:04
Поліція ігнорить славні захистники чурок і грального бізнесу
Скарга
+4 #1 Тернополянин 19.02.2016, 12:03
На Злуки, 1, як працювали так і працюють.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ