Читайте нас в соціальних мережах

Активістам, що блокують склади російської компанії «Мегаполіс», погрожують

Середа, 13 січня 2016 10:44
Тернопільських активістів, що блокують склади «Мегаполісу», попереджають про неприємності.

Про це вчора ввечері у соціальній мережі повідомила волонтерка Ліля Мусіхіна:

«Вечір. Бочка горить. Хлопці вже нагодовані...

 Мені вже подзвонив один із кревних і переказав вітання від когось там із «Мегаполісу». Погано бути однією «дівчинкою» серед «хлопчиків» - скрізь впізнають...

Хлопцям вже передали, що всім «п*зда». Щось таке дежавю, аж страшно. Відчуття Майдану...

 Ну нехай ми не дамо їм заробити бодай на кілька цинків патронів і то вже діло. Підтягуйтесь всі, хто не боїться, що їм буде «п*зда».

 П.С. : Ненормативна лексика - пряма цитата.

 І ще. Дивно - чомусь майже нема міліції цього разу. Щось не те», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора, 12 січня, тернопільські громадські активісти розпочали акцію блокади складів російської компанії «Мегаполіс», яка будучи монополістом тютюнового ринку України, являється також спонсором виробництва зброї для російського агресора.

Так, за інформацією активістів, власник фірми окрім цигаркового бізнесу має також завод, що виготовляє зброю і ретельно скриває правду про свій «кривавий бізнес». Таким чином, у Тернополі на вул. Лук’яновича, 1 місцеві патріоти перешкоджають доставці продукції компанії до торгових точок.

До блокування складів приєдналися Самооборона Майдану Тернопільщини, ТО ВО «Автомайдан», «Правий Сектор» Тернопільщини, ТОО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес», цивільний корпус «Азов», ГО УНСО.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ