Читайте нас в соціальних мережах

У ТОВ «Домобудівник» змінилось керівництво

Субота, 10 жовтня 2015 16:53
Нове керівництво тернопільської будівельної компанії «Домобудівник» обрали під час загальних зборів акціонерів товариства.

61,5 % власників акції проголосували за обрання директором «Домобудівника» відомого бізнесмена Степана Рубая. Також під час зборів обговорили ряд важливих питань, що сприятимуть подальшому розвитку підприємства.

Загалом акціонери товариства продовжили термін роботи реорганізаційної комісії, оскільки завдяки «старанням» екс-директора підприємства Василя Чупровського – комісія так і не змогла належним чином приступити до своїх прямих обов’язків.  Також були внесені зміни до рішень загальних зборів учасників ТОВ «Домобудівник» від 9 червня 2015 року, внесені зміни до складу учасників товариства та доповнення до статуту підприємства шляхом викладення його в новій редакції.

«Підприємство вже давно потребує оновлення. Адже  згідно з діючим законодавством, якщо в товаристві є більше 100 осіб, його треба реорганізовувати. Для цього і була створена комісії з припинення (реорганізації) товариства. Однак за три місця роботи, через ряд відомих для всіх причин, комісії так і не змогла приступити до роботи. Тому на засіданні акціонерів товариства було прийнято рішення  продовжити роботу комісії до надання передавального акту», - розповідає Євген Рожук.

Головою реорганізаційної комісії було повторно обрано Євгена Рожука. За таке рішення проголосувати всі учасники зборів. Також одноголосним було рішення щодо звільнення з посади Василя Чупровського.

«Протягом трьох місяців Василь Чупровський порушував умови статуту, адже перешкоджав роботі реорганізаційної комісії. Окрім того сьогодні ми маємо заборгованість по виплаті податків, що також є негативною складовою в роботі товариства. Тому на зборах було прийняте рішення позбавити його повноважень та обрати директором ТОВ «Домобуівдника» Степана Рубая», - продовжує Євген Рожук.

Додамо, що з таки рішенням не погоджується частина працівників будівельної компанії. Відтак вони організували акцію протесту та залучившись «підтримкою» приватної охоронної компанії «Авангард» намагались перешкодити роботі акціонерів товариства.

«Мало того, що невідомі особи напередодні погрожували акціонерам товариства, мовляв якщо ті прийдуть на збори – то звідки вже не вийдуть. То й охоронці приватної компанії «Авангард» та невідомі люди у камуфляжі заблокували вхід у приміщення та продовжили погрожувати акціонерам товариства. Зрозуміло, що у такій ситуації кожна людина переживає за своє життя – тому на зборах були відсутні власники 0,3 % акцій. Однак це не вплину на загальну картину і збори все ж вдалося провести, - розповідає латвійський інвестор Айвар Сманс. – Я досі шокований методами ведення бізнесу на Тернопільщині. Адже Василь Чупровський, вочевидь, маючи зв’язки з славнозвісним у Тернополі паном Камінським – заручається підтримкою його охоронної компанії та просто залякує людей замість того, щоб почути нас та сісти за стіл переговорів»

 Нагадаємо, це вже не перша сутичка між новим керівництво та працівника підприємства. Останні переконані, що їх звільнять відразу як новий директор приступить до роботи. Натомість нове керівництво «Домобудівника» обіцяє не лише не звільняти працівників, які більшу частину свого життя віддали будівельній компанії, але й збільшувати кількість робочих місць та сприяти розвитку ТОВ «Домобудівник».

2

3

1

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар