Читайте нас в соціальних мережах

25-річний тернополянин ледь не загинув на заробітках в Польщі. Хлопець вже тиждень у комі

П'ятниця, 02 жовтня 2015 14:38
Важку черепно-мозкову травму отримав 25-річний ігор Калін у переддень свого повернення на рідну Тернопільщину. Хлопець працював на будівництві у Польщі, де й трапився нещасний випадок – він впав зі сходів на бетон і сильно вдарився головою.

За життя хлопця зараз боряться польські лікарі, але з дня травми (25 вересня) потерпілий так і не приходив до тями – цілий тиждень Ігор перебуває у комі, а рідні виробляють документи, щоб доглядати за хворим у медзакладі.

- Він вирушив на роботу закордон, щоб допомогти своїй сім'ї вижити, тепер потребує допомоги від усіх нас, - розповідає сестра тернополянина Ольга Калін. – Лікування та реабілітація вартують величезних коштів, які наша родина немає. Саме тому, ми звертаємось до всіх небайдужих, аби врятувати Ігорю життя, яке у нього тільки починається. Разом ми зможемо це зробити, адже людське милосердя та щира молитва творять дива.

Скільки саме потрібно грошей рідні ще не знають, але лікарі попереджають, що коштів на його лікування треба немало. Усіх, хто має можливість долучитися до збору фінансових ресурсів для порятунку молодого життя нашого земляка, просять перераховувати кошти на картку його матері: 5104 7700 1506 4472 - Калін Ольга Петрівна ("Ощадбанк") або на картку "Приватбанку" його сестри 4149497804210203 - Калін Ольга Іванівна. Родичі Ігоря будуть вдячні усім, хто відгукнеться і не залишиться осторонь їхнього горя, адже кожна гривня – це ще одна можливість для юнака повернутися до повноцінного життя.

Uw3pZWu1sas

Додати коментар