Читайте нас в соціальних мережах

Чемпіонат Тернопілля з футболу: «Колос» на заключних секундах врятувався в матчі з «Дністром» (фото)

Понеділок, 29 травня 2023 11:32
У центральному поєдинку четвертого туру чемпіонату Тернопілля з футболу заліщицький «Дністер» і бучацький «Колос» за підсумками напруженого протистояння розійшлися миром – 1:1.

До цього матчу команди підходили в статусі співлідерів. В активі суперників було по дві перемоги і нічиїй, тобто по сім очок у доробку. Переможець очного протистояння мав змогу очолити таблицю одноосібно.

Впродовж першої половини зустрічі на полі заліщицького стадіону домінували гості. Гостроту поруч з ворітьми Івана Мельника вони створювали з допомогою дальніх ударів і після виконання стандартних положень. Старт другої половини ситуації на полі не змінив. Та голкіпер і оборона «Дністра» діяли надійно, а надодачу на 50-й хвилині знайшли свій шанс в атаці. То Антон Дячинський після навісу з лівого флангу ударом головою спрямував м’яч у кут – 1:0.Надалі футболісти «Дністра» втратили кілька зручних нагод, щоб на контратаках зміцнити свою перевагу.

Однак, не реалізувавши створені моменти, господарі на третій компенсованій хвилині порушили правила у власному карному майданчику і заробили в свої ворота пенальті, яке реалізував Євген Гурін – 1:1.

Після цієї нічиєї на вершині турнірної таблиці чемпіонату області зберіглося двовладдя» «Дністер» і «Колос» мають по вісім очок. До них наблизилися, перемігши в Тернополі 3:1 «Подоляни», футболісти «Медоборів» з Зеленого. У них – шість балів.

Також треба враховувати, що через участь в аматорському чемпіонаті України дві гри в запасі має головний гегемон футболу нашого краю – великогаївський «Агрон». Його матч четвертого туру проти «Поділля» з Великої Березовиці перенесений на 31 травня.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ