Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська футбольна команда зіграє у матчі сьомого туру Першої ліги

П'ятниця, 16 жовтня 2020 12:00
Суперником футбольного клубу "Нива" у матчі сьомого туру Першої ліги буде "Верес" з Рівного. Матч відбудеться на стадіоні "Колос" у Млинові Рівненської області 16 жовтня о 15:00.

Так уже склалося, що поряд із боротьбою на футбольному полі, клубам доводиться боротися і з пандемією COVID-19. Через цю причину наш наступний суперник не брав участі у попередньому турі. Поєдинок "Вереса" проти "ВПК-Агро" перенесли на пізніший термін через захворюваність у стані дніпровського клубу. Тож всю увагу рівняни зосередили на підготовці до протистояння з "Нивою".

Напередодні матчу стало відомо, що гравцем рівненського клубу став відомий блогер Дмитро Поворознюк, якого навіть включили у заявку на майбутній поєдинок.

"Нива" таким "підсиленням" похизуватися не може, але підопічні Ігоря Білана отримають інше підсилення. До складу повертається нападник Андрій Різник, який домашній матч з "Оболонню" пропустив через дискваліфікацію. Також з командою на гру вирушають Ігор Кохман та Олег Хруставка, які пропустили тривалий відрізок часу через травми. Особливо це стосується Ігоря, який востаннє виходив на поле у офіційних матчах ще минулого року. А також зможе вийти на поле півзахисник Дмитро Скакун, який оговтався від хвороби. Проте досі за межами тренувального процесу перебуває інший Скакун — Андрій.

Досі "Верес" та "Нива" зустрічалися у офіційних матчах лише у рамках Другої ліги та Кубку України. Усі попередні матчі відзначалися неабиякою принциповістю. Жодна з команд ще досі не перемагала із різницею, більш ніж у один м'яч. Також пригадаємо, що рівняни і тернополяни зустрічалися між собою напередодні сезону у товарській грі. На тренувальній базі "Ниви" господарі були сильнішими з рахунком 3:0.

Пряма трансляція поєдинку у YouTube на клубному каналі "Вереса".

Перша ліга, 7 тур

"Верес" – "Нива"

16.10.20, смт. Млинів, 15:00

Арбітр — Вадим Подригуля (Луцьк)

Асистенти арбітра — Денис Кєскюла (Дніпропетровська обл.), Олексій Дубовий (Луганськ)

Четвертий арбітр — Інна Вакулко (Рівне)

Спостерігач арбітражу — Євген Котенко (Суми)

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ