Читайте нас в соціальних мережах

БК «Тернопіль» та «Хімік-2» обмінялися перемогами в Южному

Вівторок, 03 грудня 2019 10:33
Після двотижневої перерви на матчі 1/8 фіналу розіграшу Кубку України поновився регулярний чемпіонат Вищої ліги.

Центральні поєдинки п’ятого туру було зіграно у Южному, де дублюючий склад «Хіміка» приймав «Тернопіль-ТНЕУ» – команду, що потужно розпочала сезон-2019/20 та продемонструвала здатність боротися за найвищі місця у турнірній таблиці. Зовсім не дивно, що обидва протистояння амбітних колективів вийшли максимально конкурентними та напруженими, а їх доля вирішувалася у заключних чвертях.

У першому матчі вирішальний проміжок часу краще провели господарі: талановита молодь Олександра Пащенка змусила баскетболістів з Тернополя зробити чотири втрати у останні п’ять хвилин зустрічі та здобула перемогу багато в чому завдяки своєчасним влучанням захисників Олександра Ковляра та Руслана Івашова з далекої відстані.

У другому поєдинку більш вправними виявилися снайпери Дмитра Забірченка – п’ять вдалих три очкових кидків у четвертій чверті (по два у виконанні захисника Владислава Рижова та центрового Євгена Ворніка та одне – від форварда Микити Найка) допомогли лідеру Заходу виграти останню десятихвилинку із перевагою у 13 очок та схилити шальки терезів на свою користь.

Баскетбол. Чемпіонат України.

Вища ліга. Група 2. 5-ий тур.

«Хімік-2» (Южний) – «Тернопіль-ТНЕУ» 74:68, 71:78;

Додати коментар