Читайте нас в соціальних мережах

Борці з Тернопільщини були кращими на грандіозному змаганні в Одесі

Понеділок, 02 грудня 2019 20:18
Масштабний Чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків відбувся в Одесі, де на високому рівні виступили борці з Тернопільщини.

Змагання проходили з 26 по 29 листопада серед юнаків та дівчат 2006-2007 років народження. На грандіозний турнір з’їхалося понад 700 учасників із різних куточків України. За нагороди боролися юнаки у вагових категоріях: 29, 35, 42, 53, 66 та 85 кілограмів і дівчата вагою 26, 30, 33, 36, 39, 42, 46, 50, 54, 58 та 62 кілограмів.

Вдало виступили на змаганнях юні спортсмени зі Збаражчини на Тернопільщині. Бронзовими призерами чемпіонату стали Владислав Хариш (38кг), Юрій Дячук (59кг). Тренуються хлопці у Збаразькому ФСК "Чемпіон". Готувaли боpців до змaгaнь тpенеpи – Євгеній Коpоль, Олексaндp Шaфpaнський, Олег Боpисевич, a тaкож стapший тpенеp тa кеpівник СК «Чемпіон» Петpо Коpоль.

Як поділився головний тренер, кожні змагання загартовують борців та дають новий досвід.

Головне у спорті — можливість випробовувати себе, стати кращими, ніж ми були учора, загартування характеру для досягнення результату. Перед початком тренувань наші борці ставлять перед собою цілі. Як без цього! Щоб досягти своєї мети, потрібно системно тренуватися. Для цього треба регулярно займатися, а тренування повинні йти по висхідній. Радію, коли наша школа поповнюється новими звершеннями, які – результат наполегливих старань наших хлопців та дівчат, — наголосив Петpо Коpоль.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ