Читайте нас в соціальних мережах

На престижному тенісному турнірі тернопільський гравець здобув «срібло» (фото)

Понеділок, 02 грудня 2019 18:55
Цими вихідними, 31 листопада та 1 грудня у Тернополі стартував Всеукраїнський дитячий фестиваль з тенісу, на якому перемога дісталася й учаснику з Тернополя.

Змагання відбулися на критих кортах «Masters CLUB Ternopil», що в парку Національного відродження, серед дівчат та хлопців у вікових категоріях до 8 та до 10 років. Як розповів тренер Федерації тенісу України та співорганізатор змагань Остап Гевко, кращих у тенісній грі визначали серед 59 спортсменів із різних куточків Західної України. Це – Івано-Франківськ, Львів, Стрий, Хмельницький, Рівне, Луцьк, Стрий, Бурштин та інших.

—  Протягом дводенних змагань учасники спочатку мали групові ігри, а у неділю відбулися фінальні змагання. Попри юний вік, учасники та учасниці продемонстрували непогану гру, тож і переможців було багато. На завершення змагань кожна дитина отримала цінні призи від спонсорів, а чемпіони та призери ще й кубки, грамоти й медалі. Перемога дісталася і гравцю з Тернополя – Максиму Бесарабу, який виборов друге місце у віковій групі до 12 років. Хлопець – вихованець клубу «Masters CLUB Ternopil», — розповів Остап Гевко.

Чоловік сподівається, що наступні змагання з тенісу зберуть у парку Національного відродження ще більше талановитих українських тенісистів.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ