Читайте нас в соціальних мережах

Дві перемоги – за Тернопільщиною на сильнішому змаганні в Білій Церкві

Понеділок, 16 вересня 2019 21:04
Всеукраїнський турнір з вільної боротьби стартував цими днями у місті Біла Церква на Київщині, де двоє спортсменів зі Збаража на Тернопільщині мали успіх.

До змагання долучилося близько дві сотні спортсменів та спортсменок з різних куточків України, серед яких гідно боролися вихованці Збаразького ФСК «Чемпіон».

Так, друге місце посів Владислав Хариш, який змагався у ваговій категорії 41 кілограмів. Третє місце дісталося Катерині Мельник - вагова категорія 48 кілограмів.

Готували збаразьких борців до змагань тренери – Євгеній Король, Олександр Шафранський, Олег Борисевич, а також старший тренер та керівник СК «Чемпіон» Петро Король.

Як розповів головний тренер, для збаразьких спортсменів кожні змагання – додатковий старт на складному шляху до омріяних звершень.

Вільна боротьба – це поєдинок двох суперників, кожен з яких повинний бути вправним, гнучким, розвиненим фізично. У нього повинні бути не тільки міцні, еластичні суглоби, натренована дихальна система, але й добра витривалість... Тому тренування таких спортсменів – це не тільки спаринги з суперниками, а також розучування різних вправ. Наші хлопці та дівчата розуміють, що повинні працювати на результат. Приємно, що наші попередні переможці не здають позиції та продовжують поповнювати «Чемпіон» новими медалями. Нехай нові змагання будуть успішними не тільки для наших неодноразових призерів, але й для новачків, — наголосив Петро Король.

Додати коментар