Читайте нас в соціальних мережах

Спортсменки Тернопілля – перші на змаганні у столиці України

Вівторок, 09 липня 2019 16:22
Перемогою завершився для тернопільських спортсменок чемпіонат України з волейболу пляжного U19 серед спортсменів з порушеннями слуху.

Змагання відбулися з 1 по 4 липня на базі навчально-відновлювального центру Українського товариства глухих «Пуща Водиця» в Києві. У турнірі взяли участь 14 команд, які були поділені на чотири підгрупи та зіграли по колу одна з одною.

У першому колі команда Тернопільської області №1 у складі Софії Яцькової та Марії Михальчук грали з командами Закарпатської та Полтавської областей. За результатами трьох зустрічей наші спортсменки посіли 1 місце у своїй підгрупі.

Команда Тернопільської області № 2 у складі Вікторії-Вероніки Чубатої та Антонюк Вікторії грали з командами Рівненської, Закарпатської, Одеської областей. За результатами ігор першого кола змагань спортсменки посіли 1 місце у своїй підгрупі.

У підсумку, команда Тернопільської області №1 посіла ІІ - місце, а команда Тернопільської області № 2 – ІІІ - місце. Підготовку команд до змагань здійснював тренер-викладач вищої категорії Петро Ніколюк.

Додати коментар