Читайте нас в соціальних мережах

Дев’ять спортсменів з Тернопілля повернулися з медалями із масштабного турніру

Понеділок, 01 липня 2019 18:35
Перемогу святкують дев’ять спортсменів зі Збаража на Тернопільщині, яким дісталися призові місця на III відкритому Всеукраїнському турнірі з вільної, греко-римської та жіночої боротьби, присвячений Дню народження Романа Шухевича.

На змагання, яке відбулося 29 червня – 1 липня в київському Олімпійському коледжі імені Івана Піддубного, приїхало понад 200 спортсменів з різних міст України.

Від збаразького ФСК «Чемпіон» змагалося 11 спортсменів, серед яких майже всі приїхали додому чемпіонами та призерами. Так, перше місце посів Доган Роман -44 кг, на другому опинилася  Мельник Катерина. Третіми були: Вінтонович Ілля, Баньковський Назарій, Хариш Владислав, Цар Арсеній, Мельник Олександр, Крупський Вадим, Пожогін Владислав.

Готуються хлопці та дівчата до змагань у тренерів – Євгенія Короля, Олександра Шафранського, Олега Борисевича, а також старшого тренера та керівника СК «Чемпіон» Петра Короля.

Збаразькі спортсмени доводять і собі, і нам, що для сильної духом людини немає неможливого. Варто тільки мати перед собою мету і йти вперед. Наші спортсмени постійно вдосконалюються, прагнучи більшого та кращого результату. Не даремно кажуть, що для того, щоб досягти успіху в якійсь сфері, треба стати одержимим, дозволити собі зануритись у неї з головою. Це ж стосується і спорту, — зазначив Петро Король.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ