Читайте нас в соціальних мережах

Змагання в Тернополі завершилося для збаразьких борців новими медалями

Вівторок, 04 грудня 2018 19:05
Чотирма чемпіонами та трьома призерами повернулися додому збаразькі борці з Всеукраїнського турніру з вільної боротьби пам'яті О.Рибіна та А.Костевича, який відбувся 1 грудня в Тернополі.

Спортсмени зі збаразького СК «Чемпіон» під час змагань гучно заявили про себе, завоювавши сім медалей. Зокрема, титул чемпіона дістався Дмитру Бораку (27кг), Владиславу Модному (29кг), Вадиму Швидкому (35кг) та О. Загурському. Другі місця розділили  Арсеній Яблонський (44кг) та Олександр Сич (52кг), а Дмитро Плясюк (29кг) піднявся та третю сходинку.

Хлопці готуються до змагань у тренерів Євгенія Короля, Олександра Шафранського, Олега Борисевича, а також старшого тренера та керівника СК «Чемпіон» Петра Короля.

—  Я вчу своїх вихованців бути сильними та сміливими, впевнено дивитися в очі суперникам. З кожним тренуванням наші борці набувають як сили, витримки, так і досвіду, який в майбутньому перейматимуть спортсмени-новачки. Радий, що початок зими для наших хлопців став особливо багатим на перемоги. Сподіваюся, до кінця місяця ще вдасться зібрати добрий урожай медалей, —  поділився Петро Король.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар