Читайте нас в соціальних мережах

Найтитулованіша спортсменка України поспілкувалася з тернопільськими борцями

Вівторок, 29 травня 2018 17:56
Чотирьохразова Олімпійська Чемпіонка, найтитулованіша спортсменка України в історії Олімпійських ігор, учасниця літніх Олімпіад: Сідней-2000, Афіни-2004 Яна Клочкова 25 травня завітала до  КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби» на розмову із вихованцями школи.

Легендарна спортсменка давала борцям чимало цінних порад та розповіла, чи важким був для неї шлях у великий спорт.

— Ви повинні тренуватися, а також вірити в успіхи від вашої щоденної праці, вірити в перемогу. Ви повинні мати перед собою мету, впевнено йти до неї та знати, для чого робите ту чи іншу річ у своєму житті. Буває, що вас просять щось зробити, часом хочеться піти й погуляти, якось провести дозвілля, проте, інколи заради праці на спортивній ниві вам доведеться відмовляти собі в деяких речах. От навіть я пригадую, що у своїй ранній молодості доводилося не робити те, чого хотілося. Наприклад, погуляти із друзями. В молодому віці важко відмовлятися від якихось задоволень, проте зараз я більше розумію, що тоді у цьому була необхідність, — звернулася до юних тернопільських борців під час зустрічі Яна Клочкова.

Спортсменка додала, що їй у свій час дуже допомогли батьки, які усіляко її підтримували і завдяки яким чемпіонка нині досягнула чимало у спорті. Дівчина зазначила, що борцям також потрібна підтримка з боку батьків і тренерів, порад і настанов яких юні спортсмени повинні дотримуватися.

Додати коментар