Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські артилеристи - одні серед найкращих учасників першого змагання із кросфіту (фото)

П'ятниця, 20 квітня 2018 20:56
Артилеристи з військової частини А3215 із різницею в 3 секунди посіли друге місце у змаганнях із кросфіту на першість оперативного командування «Захід», які відбулися на базі частини.

У стінах спортзалу та на вуличному майданчику бази військовослужбовці з Коломиї, Мукачева, Рівного, Володимира-Волинського, Тернополя та Бродів змагалися у трьох етапах.

В першому комплексі силових навантажень військові по черзі піднімали штанги вагою в 40 та 75 кг, гирі по 24 і 32 кг, займалися на турніку та котили колесо важкістю 100 кг. У другому етапі артилеристи качали прес з м'ячем, який важить 6,5 кг, підкидали м'яч вагою 9 кг на висоту 3 метри та залазили на канат. На третьому військовослужбовці по черзі котили 100-кілограмове колесо й бігали з гирями у 24 кг.

За підсумками суддівської колегії, перше місце у змаганнях посіла збірна команда Рівненського гарнізону, друге – команда Тернопільських артилеристів (в/ч А3215), третє місце розділили між собою хлопці з Коломиї (в/ч А 4267) та Мукачева (в/ч А 1556).

Під час урочистої церемонії нагородження представниця Федерації функціонального багатоборства у Тернопільській області Вілора Невінська наголосила, що в подальшому подібні заходи матимуть підтримку від організації багатоборств. Переможці отримали від пані Вілори дипломи, при цьому кращих артилеристів також нагородили медалями і грамотами.

Додати коментар