Читайте нас в соціальних мережах

Золото для Тернопільщини та путівку на Чемпіонат Європи здобув Володимир Войтович

Субота, 03 лютого 2018 20:11
Найкращий результат на кадетському Чемпіонат України з греко-римської боротьби у Черкасах показав вихованець КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби» та «Школи вищої спортивної майстерності» Тернополя Володимир Войтович.

Для тернопільського спортсмена, який протягом 2-3 лютого змагався з сильнішими спортсменами з майже всіх областей України, перемога в Черкасах – перше золото в 2018 році. Титул чемпіона України також відкриває для Володимира Войтовича можливість представляти Україну на Чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби, який відбудеться 25 квітня у Києві.

Підтримували на змаганні юного тернопільського спортсмена заслужений тренер України Андрій Телебан і майстер спорту України Володимир Лучанко.

На Чемпіонат України в Черкасах з’їхалося  понад 300 найсильніших борців з більш аніж 20 областей України. Від нашої області на змаганні виступило п’ятеро спортсменів вікової групи 2001-2003 років народження. Блискучий результат на Чемпіонаті показав наш вихованець Володимир Войтович, який цього року виступив уже як кадет. Зауважу, що й минулого року цей спортсмен неодноразово здобував першості для збірної нашої області. Сподіваюся, що цьогоріч у новій категорії борець покаже ще більші успіхи, — поділився Володимир Лучанко.

Тренер чемпіона пишається, що Володимир Войтович є не тільки здібним, але й завзятим та працьовитим юнаком, від якого варто очікувати великої віддачі.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ