Читайте нас в соціальних мережах

Десятки юних борців Тернополя сьогодні зустрічали новоспеченого призера чемпіонату світу Андрія Антонюка (фоторепортаж)

П'ятниця, 24 листопада 2017 18:04
Оплески та привітання сьогодні лунали на залізничному вокзалі Тернополя для новоспеченого бронзового призера чемпіонату світу серед атлетів до 23-ох років Андрія Антонюка.

Опівдні у наше місто прибув швидкий поїзд з Києва, яким і прибув вже титулований тернополянин. На пероні його очікували кілька десятків юних вихованців школи греко-римської боротьби, їх батьків та тренерів. Особисті наставники Антонюка – Андрій Телебан та Віталій Ліщинський прийшли зустрічати вихованця зі своїми сім’ями.

Як ми вже повідомляли, 21 листопада на світовій першості з греко-римської боротьби серед спортсменів до 23-х років у польському місті Бидгоші Андрій Антонюк посів третє місце серед спортсменів з інших країн. У малому фіналі у вагової категорії 80 кг вихованець тернопільської дитячо-юнацької спортшколи з греко-римської боротьби Андрій Антонюк здолав представника Швеції і здобув звання бронзового призера чемпіонату світу.

“Звичайно, розраховував на перше місце, - розповів Андрій Антонюк. - Але емоції і від третього місця дуже позитивні. Адже бронза на чемпіонаті світу – це безперечний успіх. З іншої сторони – це досвід. Маю надію з наступних чемпіонатів світу привезу золоту нагороду.”

Варто зазначити, що уже в першій сутичці Андрій Антонюк отримав травму руки. У цій сутичці він програв майбутньому чемпіону світу. Та вже у наступних поєдинках він святкував перемоги.

“Уже у першій сутичці проти представника США, майбутнього чемпіона світу, отримав прикру травму ліктя. Та я не здався, перемотавши руку, продовжив боротьбу. У подальшому не звертав увагу на пошкодження. Залишилася одна мета – перемогти шведа та здобути бронзову медаль,” – додав Андрій Антонюк.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ