Читайте нас в соціальних мережах

На турнірі з фрі-файту в Києві Тернопільщина - друга серед 9-ти областей України

Четвер, 23 листопада 2017 19:10
18-19 листопада у столиці України відбувся Всеукраїнський меморіальний турнір з фрі-файту «Захисник Вітчизни», на якому команда з Тернопільщини «Характерник» виборола рекордну кількість нагород та принесла для області друге місце.

 

У змаганні, яке тривало два дні, взяло участь понад 150 кращих фрі-файтерів з різних областей України: Київської,  Миколаївської, Тернопільської, Івано-Франківськської, Харківської, Полтавської, Житомирської, Дніпропетровської, Вінницької.

Від тернопільського СК «Характерник» у «Захиснику Вітчизни» взяло участь 16 спортсменів, серед яких дев’ятеро хлопців вибороло 11 нагород: 4 золота – Арсен Кухаренко, Тимур Музиченко, Максим Каплиш, Михайло Горбатюк; 5 срібла – Роман Бойко, Олександр Небесний, Ігор Бекеша, Олег Прокопів; 2 бронзи – Владислав Тераз та Арсен Кухаренко. У підсумку змагань Тернопільська область посіла друге місце серед інших областей України, поступившись лише Київській.

— У Всеукраїнському меморіальному турнірі «Захисник Вітчизни» взяло участь багато сильних борців, а від окремих областей на змаганні виступило навіть кілька команд. У боротьбі за перше місце майже кожен зі спортсменів мав по дві сутички, а третю сутичку – фінальну. В цьому турнірі наші «характерники» показали себе одними із найсильніших, про що свідчить велика кількість нагород, — поділився тренер збірної Тернопільської області з фрі-файту Олександр Долішній.

Олександр Васильович додав, що багато із тернопільських чемпіонів на «Захиснику Вітчизни» могли здобути кращі місця. Часто борці поступалися першістю суперникам через те, що не слухали настанов тренера, через що робили «прості» помилки, неправильно підібрали тактику чи допустили певних порушень під час окремих сутичок. Тренер сподівається, що на наступних змагання хлопці краще візьмуть до уваги поради наставників та уникнуть попередніх помилок.

23795700 861826903974069 2925396461303218571 n

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ