Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі зійдуться на рингу хлопці та дівчата

Четвер, 23 листопада 2017 11:02
Вже на цих вихідних у місті відбудеться відкрита першість Тернопільської області зі змішаних єдиноборств ММА.

Участь у турнірі братимуть спортсмени-діти, юнаки,юніори і дорослі. За звання чемпіона області боротимуться і хлопці, і дівчата.

Представниці прекрасної, однак зовсім неслабкої статі змагатимуться у Тернополі вперше за історію існування обласної федерації змішаних єдиноборств ММА.

За попередньою інформацією, мірятимуться силою та майстерністю близько сотні борців. Боротимуться на відкритій першості Тернопільської області не лише тернополяни, а й жителі Вінниці, Івано-Франківська, Києва, Рівного, Чернівців, Львова і Ужгорода.

Спортивне дійство відбудеться 25 листопада 2017 року у спорткомплексі «Політехнік» (вул. Білогірська 50). Початок о 10:00.

Керівництво організацією і проведенням змагань здійснюють управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА та Тернопільський обласний відокремлений підрозділ ГО «Федерація змішаних єдиноборств ММА України».

«Ми щиро запрошуємо тернополян підтримати бійців – земляків на змаганнях. Вхід на свято спорту вільний. Ми досить молода федерація, та за 1,5 роки існування організовуємо вже третій масштабний спортивний турнір»,коментує голова обласної федерації змішаних єдиноборств ММА Богдан Юлик.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ