Читайте нас в соціальних мережах

П’ятеро тернопільських борців греко-римського стилю здобули п’ять медалей у Білорусі (фото)

Середа, 01 листопада 2017 09:14
У ІХ Міжнародному турнірі з греко-римської боротьби у Білорусі пам‘яті Володимира Карвата спортсмени з Тернопільщини не тільки гідно представили область, але й привезли додому п’ять нагород.

У змаганні, які проходили із 27-29 жовтня у Білоруському місті Бресті, взяли участь 144 спортсмени із областей України, Росії та Білорусії.

Від тернопільської КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби» у турнірі змагалося шестеро спортсменів. Серед них Анатолій Паснак та Олександр Шевчук у своїх вагових категоріях виграли два золота,  Олександр Красов та Владислав Поливко здобули дві бронзові медалі, а п’яте місце у чемпіонаті  посів Арсен Товмасян.

Гідно оцінив перемогу своїх вихованців тренер Тернопільської КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби» Андрій Телебан.

—  На цьому чемпіонаті хлопці показали себе доволі  стійкими та вмілими, адже майже кожен наш вихованець повернувся додому не без нагороди. Наші переможці тренуються у школі греко-римської боротьби кілька років, проте спортсмени дуже наполегливі: не пропускають тренування, цілеспрямовано йдуть до мети та неодноразово привозять додому перемоги, поділився Андрій Телебан.

Тренер додав, що в цьому  Міжнародному турнірі тернопільських спортсменів «ДЮСШ з греко-римської боротьби» можна було гідно зарахувати до ряду сильніших борців чемпіонату.

22815408 297442150755730 1038741330156970517 n

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ