Читайте нас в соціальних мережах

Футбольний клуб «Вишнівець» здобув третій кубок за сезон

Вівторок, 31 жовтня 2017 15:02
Нещодавно на Збаражчині відбувся футбольний турнір на Кубок «Золота осінь-2017», в якому блискавичну перемогу здобув ФК «Вишнівець».

- Наша футбольна команда виграла і це ще один показник того, що Вишнівецька громада розвивається. Хлопці довго та наполегливо готувались до змагань і їм вдалось підняти планку вище. Вже у наступному, 2018-му, році вони гратимуть на область. А наш обов’язок створити всі умови для того, щоб футбольна команда продовжувала здобувати перемоги та радувати Вишнівецьку громаду, - каже голова Вишнівецької ОТГ Володимир Кравець.

На Кубку «Золота осінь-2017» взяли участь шість команд: п’ять із Збаразького району та одна з Тернополя. ФК «Вишнівець» вдало обійшли суперників та в фіналі зіграла з командою «Галичина» (с.Чернихівці). У напруженому матчі вишнівчани перемогли з рахунком 1:0.

Загалом у новому складі ФК «Вишнівець» почав грати всього декілька років тому, однак, за невпинної підтримки ПАП «Добрий Самарянин» та згодом і керівництва Вишнівецької ОТГ в особі Володимира Кравця, хлопці отримали всі умови для підкорення футбольних висот. Тренер футболістів не пригадує, щоб коли-небудь за всю історію Федерації футболу в області одна команда виборювала усі три Кубки.

- Раніше команді доводилось їздити аж до Тернополя і тренуватись на стадіоні Текстильник. Володимир Васильович забезпечував нас транспортом. Вже після будівництва стадіону в Вишнівці в нас є всі умови для повноцінних та комфортних тренувань. Крім того, керівництво планує створити і тренувальну базу. Взагалі, якби не Володимир Васильович, ми б не мали таких досягнень, він нас підтримує чим тільки може. Від «Доброго Самарянина» команді закупили три комплекти форми, футбольний інвентар. І зараз наша команда поставила собі за мету виграти. Ми не маємо права на програш. Заради громади, заради нашого керівництва та людей - ми будемо вигравати і докладемо до цього всіх зусиль, - ділиться тренер ФК «Вишнівець» Дзьоба Борис.

За словами Бориса Федоровича, хлопці зараз розпочали підготовку до Ліги чемпіонів Тернопільщини.

До слова, ФК «Вишнівець» у цьому році став чемпіон Збаразького району та володарем Кубку краю. 

22893963 1755475911425029 2176287495951533937 n

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ