Читайте нас в соціальних мережах

«Тернове поле» визначить учасників чемпіонату світу з вільної боротьби

Середа, 11 жовтня 2017 20:19
Протягом двох наступних днів, 12-13 жовтня, у спортивному залі ТНПУ відбуватиметься Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед чоловіків «ТЕРНОВЕ ПОЛЕ - 2017» присвячений пам’яті Віталія Назарчука.

Уже традиційно чемпіони змагань завойовують титул майстра спорту України, а  у цьому році турнір ще є відбірковим на участь переможців у Чемпіонаті світу, який відбудеться в Польщі. Тому у ці дні до Тернополя з’їхалися найсильніші дорослі борці України та збірна команда Білорусі із Мінська. Змагання проходитимуть 12 жовтня з 10 години, а урочисте відкриття Турніру  розпочнеться о 12:00, після чого продовжаться попередні сутички.

13 жовтня з 10 години відбуватимуться півфінальні та фінальні сутички змагань, після чого відбудеться урочисте нагородження переможців Турніру. Організовують  Всеукраїнський турнір  Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради, Асоціація спортивної боротьби України, Тернопільська федерація вільної боротьби та Спортклуб з боротьби «Галицькі леви». 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар