Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські спортсмени з греко-римської боротьби повернулися з полтавської «Надії» із новими перемогами

Середа, 04 жовтня 2017 15:43
Вихованці тернопільської КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби» поповнили надбання школи бронзовими медалями, які спортсмени завоювали на міжнародному турнірі «Надія» у Полтаві.

Традиційний міжнародний турнір з греко-римської боротьби «Надія» цьогоріч зібрав у Полтаві 28 команд з Молдови( міста Кишинів і Тирасполь), Ізраїлю та різних областей України. В турнірі також взяли участь вихованці тернопільської КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби», серед яких Шевчук Олександр та Хруленко Олександр привезли до Файного міста дві бронзи.

Готували спортсменів до турніру тренери Тернопільської КЗ "ДЮСШ з греко-римської боротьби" Андрій Телебан та Володимир Лучанко.

Хоч наші переможці тренуються у Школі греко-римської боротьби не дуже довго – чотири роки, проте це не завадило юним спортсменам здобути для області нові лаври. Скажу, що на перемогу тернопільських спортсменів вплинуло і те, що їхні суперники були доволі сильними. В  цьому чемпіонаті наші хлопці виграли 4 сутички, проте у фіналі їм довелося поступитися першістю сильнішим гравцям, — поділився заслужений тренер України та тренер Тернопільської КЗ "ДЮСШ з греко-римської боротьби" Андрій Телебан.

Андрій Михайлович додав, що пишається своїми вихованцями, які гідно представляють Тернопільщину як на всеукраїнському, так і на міжнародному рівні.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ