Читайте нас в соціальних мережах

Збаразький чемпіон України з вільної боротьби здобув для Тернопільщини срібло на міжнародній арені

Середа, 04 жовтня 2017 08:38
В азербайджанському місті Шамахі 30 вересня відбувся п'ятий відкритий турнір з вільної боротьби на призи видатного борця Олега Крапівіна. Вихованець збаразького клубу «Чемпіон» Андрій Ткач виборов там срібну нагороду.

Разом з Андрієм Ткачем срібну нагороду від України у турнірі в Шамахі також виборов юний спортсмен з Івано-Франківщини Вадим Танасийчук. Тренерами збаразького чемпіона є Король Євген і Король Петро.

—   Андрій Ткач тренується у збаразькому Спортивному клубі «Чемпіон» вже 6 років. Хлопець виступає у ваговій категорії 42 кг. Наш вихованець минулого року виборов чемпіонський титул на Чемпіонаті України з вільної боротьби та був включений до складу збірної команди України з вільної боротьби. На рахунку Андрія вже не одна перемога. Зокрема, у травні 2017 року хлопець виборов 5 місце у чемпіонаті Європи з видів спортивної боротьби серед школярів-спортсменів віком до 15 років в Сербському місці Белграді. На цьому чемпіонаті Андрій поступився третім місцем іншому українцю Владиславу Абрамову, — поділився успіхами свого вихованця тренер з вільної боротьби із 38-річним досвідом роботи та президент клубу «Чемпіон» Петро Король.

Петро Король додав, що разом із українцями, у п'ятому відкритому турнірі з вільної боротьби в Шамахі змагалися також російські, грузинські, іранські та киргизькі спортсмени.

Відносно планів на майбутнє, Петро Євгенович повідомив, що цьогоріч у Збаражі також мають відбутися два невеличкі турніри з вільної боротьби, де змагатимуться юнаки зі СК «Чемпіон». Окрім цього, наступними роками  хлопці з СК «Чемпіон» планують взяти участь в обласних турнірах, а кращі хлопці ( зокрема Андрій Ткач) поїдуть на Всеукраїнські чемпіонати та Міжнародні турніри.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ